2021. január 17., - Antal
Keresés a tartalomban

Keresztes IldikóKeresztes Ildikó könnyen munka nélkül maradhat szombat este. Az egyetlen női mentor nincsen hozzászokva ahhoz, hogy az X-Faktor végjátékában már ne legyenek versenyzői, hiszen két évvel ezelőtt Király L. Norbi harmadik, Takács Nikolas pedig második helyen végzett, míg tavaly Baricz Gergő léphetett fel a dobogóra.

horoszkopMiközben tétovázik, és nem teng túl az önbizalma, mégis olyan erők fejlődnek ki Önben a mai napon, amelyekkel nem is számolt - napi horoszkóp.

X-Faktor_logoAz X-Faktor 2012 utolsó döntőjének napján, december 16-án hatórás műsor keretében elevenítik fel a műsor résztvevői a legemlékezetesebb pillanatokat.

horoszkopÚjabb sikerek várják a hivatásában és szerelmi életében egyaránt. Pályája hirtelen felívelhet, de az sem kizárt, hogy első látásra beleszeret valakibe - napi horoszkóp.

zambokrisztian1A ZeneEx¬pressz atyja a Blikknek elmondta, hogy szerinte Zámbó Krisztián csakis Keresztes Ildikó hibája miatt esett ki az X-Faktorból, ugyanis ha jobb dalokat kap, akár ő lehetett volna Vastag Csaba és Kocsis Tibor utódja.

horoszkopNem tehet róla, hiába rossz szokás, mégis mindig visszatekint a vég közeledtével az elmúlt hónapra, és magában értékeli a történteket - napi horoszkóp.

XFactorMint ahogyan azt már több portál is megírta, az X Faktor hivatalos Facebook oldalán különös felhívások jelentek meg. Sok rajongó felkapta a fejét olvasva a posztokat, amik megjelentek.

erőszakFelmentettek Svédországban egy nemi erőszaktevő férfit, mert a bíró szerint az áldozat nem ellenkezett eléggé. A nő hiába bizonygatta, hogy határozottan tiltakozott, többször is nemet mondott a férfinak, és amíg csak bírta, összezárta combjait, ám végül feladta az ellenállást.

horoszkopA munkahelyén és az anyagiak terén nem minden alakul úgy, ahogyan azt Ön szeretné, de a változások mindezek ellenére nem feltétlenül teremtenek előnytelen helyzetet, még akkor sem, ha az új szituáció miatt a korábbi tervei módosítására kényszerül- napi horoszkóp.

hazassag

Tizenkilenc év házasság után derült ki Belgiumban egy férj számára, hogy felesége "eredetileg" szintén hímnemű volt. A felfedezés annyira megviselte a férjet, hogy pszichiátriai kezelésre szorul.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite