2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban

LottóSzomorú világrekordot döntött egy brit lottónyertes, aki a szerdán éjfélkor lejárt határidőig nem jelentkezett 63,8 millió fontos (22 milliárd forintos) lottófőnyereményéért.

horoszkopValami olyasmi történik ma Önnel, amitől különös jelentőséget kap, és sokáig emlékezetes marad ez a nap - napi horoszkóp.

Vilmos hercegAz átlagosnál nagyobb az esélye annak, hogy Vilmos herceg felesége ikreket vár - legalábbis erre a következtetésre jutottak a brit sajtó által kedden megszólaltatott szakértők abból a tényből, hogy Katalin hercegnőt heveny terhességi rosszullétek miatt kórházban kezelik.

horoszkopHát bizony, azt nem gondolta volna, hogy ellenségei az első megingását ilyen alattomos módon kihasználják - napi horoszkóp.

horoszkopNem törődik semmivel és senkivel, csak önmagába gubózva, a saját lelke izgalmas kérdéseivel foglalkozik - napi horoszkóp.

horoszkopÉlvezze ki, mert ez az utolsó igazi, nyugodt vasárnap a szokásos ünnepi készülődés, vásárlás, nyüzsgés előtt - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.12.02

stoneAz X-Faktor szombati adásában már csak 5 produkció állt színpadra és küzdött a nézők és a mentorok kegyeiért. A nézők szavazatai alapján az utolsó két helyen Keresztes Ildikó mentorálja Stone, és Geszti Péter versenyzője, Szabó Dávid végeztek.

Bulvár - 2012.12.01

decemberMire számíthatnak a különféle csillagjegyek a karácsonyi időszakban és az év végén? Ha szeretné megtudni, olvassa el havi horoszkópunkat szerelemről, érzelmekről, egészségről és munkáról!

Keresztes IldikóKeresztes Ildikó könnyen munka nélkül maradhat szombat este. Az egyetlen női mentor nincsen hozzászokva ahhoz, hogy az X-Faktor végjátékában már ne legyenek versenyzői, hiszen két évvel ezelőtt Király L. Norbi harmadik, Takács Nikolas pedig második helyen végzett, míg tavaly Baricz Gergő léphetett fel a dobogóra.

horoszkopMiközben tétovázik, és nem teng túl az önbizalma, mégis olyan erők fejlődnek ki Önben a mai napon, amelyekkel nem is számolt - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite