2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban

X-Faktor_logoAz X-Faktor 2012 utolsó döntőjének napján, december 16-án hatórás műsor keretében elevenítik fel a műsor résztvevői a legemlékezetesebb pillanatokat.

horoszkopÚjabb sikerek várják a hivatásában és szerelmi életében egyaránt. Pályája hirtelen felívelhet, de az sem kizárt, hogy első látásra beleszeret valakibe - napi horoszkóp.

zambokrisztian1A ZeneEx¬pressz atyja a Blikknek elmondta, hogy szerinte Zámbó Krisztián csakis Keresztes Ildikó hibája miatt esett ki az X-Faktorból, ugyanis ha jobb dalokat kap, akár ő lehetett volna Vastag Csaba és Kocsis Tibor utódja.

horoszkopNem tehet róla, hiába rossz szokás, mégis mindig visszatekint a vég közeledtével az elmúlt hónapra, és magában értékeli a történteket - napi horoszkóp.

XFactorMint ahogyan azt már több portál is megírta, az X Faktor hivatalos Facebook oldalán különös felhívások jelentek meg. Sok rajongó felkapta a fejét olvasva a posztokat, amik megjelentek.

erőszakFelmentettek Svédországban egy nemi erőszaktevő férfit, mert a bíró szerint az áldozat nem ellenkezett eléggé. A nő hiába bizonygatta, hogy határozottan tiltakozott, többször is nemet mondott a férfinak, és amíg csak bírta, összezárta combjait, ám végül feladta az ellenállást.

horoszkopA munkahelyén és az anyagiak terén nem minden alakul úgy, ahogyan azt Ön szeretné, de a változások mindezek ellenére nem feltétlenül teremtenek előnytelen helyzetet, még akkor sem, ha az új szituáció miatt a korábbi tervei módosítására kényszerül- napi horoszkóp.

hazassag

Tizenkilenc év házasság után derült ki Belgiumban egy férj számára, hogy felesége "eredetileg" szintén hímnemű volt. A felfedezés annyira megviselte a férjet, hogy pszichiátriai kezelésre szorul.

olahgergo6show2Továbbra is a nézettségi verseny élén áll az RTL Klub tehetségkutatója, az X-Faktor. Azonban nemcsak az X-Faktornak, de az RTL Klub többi produkciójának is töretlen a népszerűsége.

horoszkopFortuna Önt szemelte ki a következő „áldozatának" - de az sem mellékes ebben a sikertörténetben, hogy eltökélte, bármi áron, de győzni fog, nem hátrál meg - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite