2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

XFactorMint ahogyan azt már több portál is megírta, az X Faktor hivatalos Facebook oldalán különös felhívások jelentek meg. Sok rajongó felkapta a fejét olvasva a posztokat, amik megjelentek.

erőszakFelmentettek Svédországban egy nemi erőszaktevő férfit, mert a bíró szerint az áldozat nem ellenkezett eléggé. A nő hiába bizonygatta, hogy határozottan tiltakozott, többször is nemet mondott a férfinak, és amíg csak bírta, összezárta combjait, ám végül feladta az ellenállást.

horoszkopA munkahelyén és az anyagiak terén nem minden alakul úgy, ahogyan azt Ön szeretné, de a változások mindezek ellenére nem feltétlenül teremtenek előnytelen helyzetet, még akkor sem, ha az új szituáció miatt a korábbi tervei módosítására kényszerül- napi horoszkóp.

hazassag

Tizenkilenc év házasság után derült ki Belgiumban egy férj számára, hogy felesége "eredetileg" szintén hímnemű volt. A felfedezés annyira megviselte a férjet, hogy pszichiátriai kezelésre szorul.

olahgergo6show2Továbbra is a nézettségi verseny élén áll az RTL Klub tehetségkutatója, az X-Faktor. Azonban nemcsak az X-Faktornak, de az RTL Klub többi produkciójának is töretlen a népszerűsége.

horoszkopFortuna Önt szemelte ki a következő „áldozatának" - de az sem mellékes ebben a sikertörténetben, hogy eltökélte, bármi áron, de győzni fog, nem hátrál meg - napi horoszkóp.

horoszkopOtthon is meglepetés várja, de hogy mi, azt nem áruljuk el, legyen tényleg meglepetés - napi horoszkóp.

horoszkopAz utolsó novemberi vasárnap olyan kedélyállapottal köszönt be, amely jól illik az időjáráshoz: mindent szürkében lát majd - napi horoszkóp.

zambokrisztian1Az X-Faktor szombati adásában már csak hat produkció állt színpadra és küzdött a nézők és a mentorok kegyeiért. A nézők szavazatai alapján az utolsó két helyen Keresztes Ildikó két mentoráltja, Stone és Zámbó Krisztián végzett.

horoszkopTegyen olyan őrültségeket, amelyek meglepőek, nélkülözik a rideg, megfontolt hétköznapom szürkeségét - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite