2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban

dallasNyolcvanegy éves korában elhunyt Larry Hagman, aki a Dallas című amerikai filmsorozatban a fondorlatos és gátlástalan Jockey Ewingot alakítva vált ismertté világszerte.

Bulvár - 2012.11.22

pulykaPulykafagylalttal rukkolt ki egy bolt az Egyesült Államokban hálaadás napjára, amelyen hagyományosan sült pulyka kerül a családok asztalára. A fagylaltozó Arizonában van, tulajdonosa Nindi Wadhwa további hálaadásnapi ízekkel is szolgál, például árul édeskrumplis fagyit, tökjégkrémet, kukoricaparfét.

horoszkopMeg fog lepődni: egyik felettesénél nem csak meghallgatásra talál, de még az érveit is elfogadja - napi horoszkóp.

horoszkopMa legyen munkamániás, elégedjen meg a kis eredményekkel is. Azzal is érdemeket szerezhet, ha „csak" egyenletes teljesítményre törekszik - napi horoszkóp.

olahgergo6showTöretlen a népszerűsége az X-Faktornak, mely az elmúlt héten is a nézettségi verseny nyertese lett a teljes lakosságban és a kereskedelmi, 18-49 éves korcsoportban egyaránt.

Bulvár - 2012.11.20

vilagvegeA maja naptárban a következő hónap napéjegyenlősége kitüntetett dátum. A világvégétől kezdve a pólusváltáson át az Antikrisztus eljöveteléig sok eseményt társítanak ehhez a dátumhoz. De vajon melyik jóslat lehet a legvalószínűbb?

horoszkopAz még bizonytalan, hogy a kitörésére a munkahelyén vagy otthon kell számítania, az azonban bizonyos, hogy bekövetkezik - napi horoszkóp.

horoszkopGátolva érzi magát, pedig nagyon szeretne a hivatásában érvényesülni. Ami nem megy, azt ne erőltesse - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.11.18

like1Az X-Faktor szombati adásában már csak hét produkció állt színpadra és küzdött a nézők és a mentorok kegyeiért. A nézők szavazatai alapján az utolsó két helyen Nagy Feró mentorálltjai, a Like és Geszti Péter versenyzője Szabó Dávid végeztek.

horoszkopBeköszöntött az igazi téli időjárás és ez kissé váratlanul, felkészületlenül érte. Most egyszerre százféle dolgot kellene csinálnia, mindent, amit eddig csak halogatott - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite