2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban

horoszkopFortuna Önt szemelte ki a következő „áldozatának" - de az sem mellékes ebben a sikertörténetben, hogy eltökélte, bármi áron, de győzni fog, nem hátrál meg - napi horoszkóp.

horoszkopOtthon is meglepetés várja, de hogy mi, azt nem áruljuk el, legyen tényleg meglepetés - napi horoszkóp.

horoszkopAz utolsó novemberi vasárnap olyan kedélyállapottal köszönt be, amely jól illik az időjáráshoz: mindent szürkében lát majd - napi horoszkóp.

zambokrisztian1Az X-Faktor szombati adásában már csak hat produkció állt színpadra és küzdött a nézők és a mentorok kegyeiért. A nézők szavazatai alapján az utolsó két helyen Keresztes Ildikó két mentoráltja, Stone és Zámbó Krisztián végzett.

horoszkopTegyen olyan őrültségeket, amelyek meglepőek, nélkülözik a rideg, megfontolt hétköznapom szürkeségét - napi horoszkóp.

dallasNyolcvanegy éves korában elhunyt Larry Hagman, aki a Dallas című amerikai filmsorozatban a fondorlatos és gátlástalan Jockey Ewingot alakítva vált ismertté világszerte.

Bulvár - 2012.11.22

pulykaPulykafagylalttal rukkolt ki egy bolt az Egyesült Államokban hálaadás napjára, amelyen hagyományosan sült pulyka kerül a családok asztalára. A fagylaltozó Arizonában van, tulajdonosa Nindi Wadhwa további hálaadásnapi ízekkel is szolgál, például árul édeskrumplis fagyit, tökjégkrémet, kukoricaparfét.

horoszkopMeg fog lepődni: egyik felettesénél nem csak meghallgatásra talál, de még az érveit is elfogadja - napi horoszkóp.

horoszkopMa legyen munkamániás, elégedjen meg a kis eredményekkel is. Azzal is érdemeket szerezhet, ha „csak" egyenletes teljesítményre törekszik - napi horoszkóp.

olahgergo6showTöretlen a népszerűsége az X-Faktornak, mely az elmúlt héten is a nézettségi verseny nyertese lett a teljes lakosságban és a kereskedelmi, 18-49 éves korcsoportban egyaránt.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite