2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2012.11.20

vilagvegeA maja naptárban a következő hónap napéjegyenlősége kitüntetett dátum. A világvégétől kezdve a pólusváltáson át az Antikrisztus eljöveteléig sok eseményt társítanak ehhez a dátumhoz. De vajon melyik jóslat lehet a legvalószínűbb?

horoszkopAz még bizonytalan, hogy a kitörésére a munkahelyén vagy otthon kell számítania, az azonban bizonyos, hogy bekövetkezik - napi horoszkóp.

horoszkopGátolva érzi magát, pedig nagyon szeretne a hivatásában érvényesülni. Ami nem megy, azt ne erőltesse - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.11.18

like1Az X-Faktor szombati adásában már csak hét produkció állt színpadra és küzdött a nézők és a mentorok kegyeiért. A nézők szavazatai alapján az utolsó két helyen Nagy Feró mentorálltjai, a Like és Geszti Péter versenyzője Szabó Dávid végeztek.

horoszkopBeköszöntött az igazi téli időjárás és ez kissé váratlanul, felkészületlenül érte. Most egyszerre százféle dolgot kellene csinálnia, mindent, amit eddig csak halogatott - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.11.17

2013Megannyi pesszimista, sőt fenyegető jóslat ellenére a csillagok nem jelzik, hogy közeledne a világvége. Annyi azonban bizonyos, hogy 2013 szinte minden csillagjegy számára óriási változásokat ígér. Nézzük most egyenként, miben is áll ez pontosabban!

horoszkopFeltétlenül el kell mennie, a társaság, a közös élmény valóságos gyógyírként hat a sebeire. Ezek pedig meglehetősen mélyek és frissek - napi horoszkóp.

gyanuarnyekabanA gyanú árnyékában című nagy sikerű sorozat új részékkel jelentkezik december 3-tól a Cool-on.

horoszkopNem jellemző Önre a meggondolatlanság, most mégsem fontolta át alaposan, mit is csinál - napi horoszkóp.

baratokkoztHamarosan új szereplők érkeznek a Barátok közé! Nagy Sándor a Madách Színház művésze egy meglehetősen negatív figurát alakít majd, míg Munkácsy Kata három év után veszi át Szabó Kittitől Bokros Linda szerepét.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite