2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2012.11.17

2013Megannyi pesszimista, sőt fenyegető jóslat ellenére a csillagok nem jelzik, hogy közeledne a világvége. Annyi azonban bizonyos, hogy 2013 szinte minden csillagjegy számára óriási változásokat ígér. Nézzük most egyenként, miben is áll ez pontosabban!

horoszkopFeltétlenül el kell mennie, a társaság, a közös élmény valóságos gyógyírként hat a sebeire. Ezek pedig meglehetősen mélyek és frissek - napi horoszkóp.

gyanuarnyekabanA gyanú árnyékában című nagy sikerű sorozat új részékkel jelentkezik december 3-tól a Cool-on.

horoszkopNem jellemző Önre a meggondolatlanság, most mégsem fontolta át alaposan, mit is csinál - napi horoszkóp.

baratokkoztHamarosan új szereplők érkeznek a Barátok közé! Nagy Sándor a Madách Színház művésze egy meglehetősen negatív figurát alakít majd, míg Munkácsy Kata három év után veszi át Szabó Kittitől Bokros Linda szerepét.

Bulvár - 2012.11.15

rokaRóka rabolt ki egy 46 éves nőt Londonban: elragadta az asszony élelemmel teli bevásárlószatyrát.

horoszkopUgye nem feledkezett meg korábbi ígéreteinek teljesítéséről? Mert ha igen, úgy itt az utolsó alkalom arra, hogy még bepótolhassa azokat presztízsveszteség nélkül - napi horoszkóp.

horoszkopKemény, de - végre - sikeres munkát ígérnek az elkövetkező napok. A pályán, vagy a pódiumon kezdenek beérni korábbi fáradozásainak gyümölcsei és ráadásul ebből még anyagi haszna is származik - napi horoszkóp.

horoszkopNem dolgozott hiába, az igyekezete elnyeri méltó jutalmát. Már az is boldoggá teszi, hogy nyilvános dicséretben részesül, de az i-re a pontot az teszi fel, amikor megtudja, hogy milyen - nemzetközi - elismerést váltott ki a munkája - napi horoszkóp.

horoszkopMár napok óta gyengélkedik, de eddig elhessegette a gondolatot, hogy komolyabb baj lenne a háttérben - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite