2021. április 19., hétfő - Emma
Keresés a tartalomban

feherzolihazamentAz X-Faktor szombati adásában már csak nyolc produkció állt színpadra és küzdött a nézők, illetve a mentorok kegyeiért.

horoszkopMa senki és semmi nem zavarja, miközben kedvteléseinek hódol, és már ettől ragyogó kedve kerekedik - napi horoszkóp.

hazasodikagazdaNagy sikerrel nyitott a Házasodna a gazda párkereső műsor és A kód című új vetélkedő az RTL Klubon.

horoszkopNehezen ébred és még nehezebben fogadja el, hogy munkába kell mennie. Csak teng-leng, nem nyújt értékelhető teljesítményt és mikor ezt szóvá teszi a főnöke, Ön háborodik fel, jogtalanul - napi horoszkóp.

rádió001Péntek éjfélig szól a Neo FM rádió - olvasta be az erről szóló közleményt a rádió tulajdonosa a csatorna adásában, pénteken, a reggeli órákban.

horoszkopVáratlanul új helyzetbe kerül, és döntenie kell, hogy vállalja-e a megtisztelő, de kockázatos feladatot, vagy kitart az eredeti beosztása mellett - napi horoszkóp.

Ördög NóriValóban kisbabát hord a szíve alatt Ördög Nóri. Az X- Faktor műsorvezetője saját blogjában számolt be öröméről és az idáig vezető sikertelen próbálkozásokról.

horoszkopÖn általában hűvösen viselkedik érzelmi dolgokban, de most szinte eleped a szeretet és a gyengédség után - napi horoszkóp.

harangBelegabalyodott egy kezdő harangozó asszony a harangkötelekbe Nagy-Britanniában, ami miatt úgy bevágta a fejét a templomtorony falába, hogy elájult. Húsz tűzoltó munkálkodott kiszabadításán és leemelésén.

horoszkopEllentmondásos nap áll Ön előtt. Bizonyos jelekből arra következtet, hogy a munkahelyét esetleg felszámolják, átszervezik - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite