2021. szeptember 23., csütörtök - Tekla
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2012.11.15

rokaRóka rabolt ki egy 46 éves nőt Londonban: elragadta az asszony élelemmel teli bevásárlószatyrát.

horoszkopUgye nem feledkezett meg korábbi ígéreteinek teljesítéséről? Mert ha igen, úgy itt az utolsó alkalom arra, hogy még bepótolhassa azokat presztízsveszteség nélkül - napi horoszkóp.

horoszkopKemény, de - végre - sikeres munkát ígérnek az elkövetkező napok. A pályán, vagy a pódiumon kezdenek beérni korábbi fáradozásainak gyümölcsei és ráadásul ebből még anyagi haszna is származik - napi horoszkóp.

horoszkopNem dolgozott hiába, az igyekezete elnyeri méltó jutalmát. Már az is boldoggá teszi, hogy nyilvános dicséretben részesül, de az i-re a pontot az teszi fel, amikor megtudja, hogy milyen - nemzetközi - elismerést váltott ki a munkája - napi horoszkóp.

horoszkopMár napok óta gyengélkedik, de eddig elhessegette a gondolatot, hogy komolyabb baj lenne a háttérben - napi horoszkóp.

feherzolihazamentAz X-Faktor szombati adásában már csak nyolc produkció állt színpadra és küzdött a nézők, illetve a mentorok kegyeiért.

horoszkopMa senki és semmi nem zavarja, miközben kedvteléseinek hódol, és már ettől ragyogó kedve kerekedik - napi horoszkóp.

hazasodikagazdaNagy sikerrel nyitott a Házasodna a gazda párkereső műsor és A kód című új vetélkedő az RTL Klubon.

horoszkopNehezen ébred és még nehezebben fogadja el, hogy munkába kell mennie. Csak teng-leng, nem nyújt értékelhető teljesítményt és mikor ezt szóvá teszi a főnöke, Ön háborodik fel, jogtalanul - napi horoszkóp.

rádió001Péntek éjfélig szól a Neo FM rádió - olvasta be az erről szóló közleményt a rádió tulajdonosa a csatorna adásában, pénteken, a reggeli órákban.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite