2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban

horoszkopVáratlanul új helyzetbe kerül, és döntenie kell, hogy vállalja-e a megtisztelő, de kockázatos feladatot, vagy kitart az eredeti beosztása mellett - napi horoszkóp.

Ördög NóriValóban kisbabát hord a szíve alatt Ördög Nóri. Az X- Faktor műsorvezetője saját blogjában számolt be öröméről és az idáig vezető sikertelen próbálkozásokról.

horoszkopÖn általában hűvösen viselkedik érzelmi dolgokban, de most szinte eleped a szeretet és a gyengédség után - napi horoszkóp.

harangBelegabalyodott egy kezdő harangozó asszony a harangkötelekbe Nagy-Britanniában, ami miatt úgy bevágta a fejét a templomtorony falába, hogy elájult. Húsz tűzoltó munkálkodott kiszabadításán és leemelésén.

horoszkopEllentmondásos nap áll Ön előtt. Bizonyos jelekből arra következtet, hogy a munkahelyét esetleg felszámolják, átszervezik - napi horoszkóp.

kresztesztSzázötször bukott meg a KRESZ-vizsgán egy nő Nagy-Britanniában - eddig.

olahgergo4showAz X-Faktor népszerűsége töretlennek bizonyul, hiszen az elmúlt héten is az RTL Klub tehetségkutatója volt a legnézettebb műsorszám a teljes lakosságot tekintve és a kereskedelmi célcsoprtban, a 18-49 évesek körében is.

horoszkopHa tényleg olyan jó volt vele tegnap este, ha valóban olyan nagyon jól érezte magát kettesben, egy percig se tétovázzon, azonnal ragadjon telefonkönyvet és keresse ki a számát - napi horoszkóp.

horoszkopEgyre nehezebben viseli az egyedüllétet, de hogy ez az állapot megváltozzon, a saját viselkedését és gondolkodásmódját kell átalakítania - napi horoszkóp.

Komár LászlóKedden 13 órakor kísérik utolsó útjára Komár László énekest az Újköztemetőben Budapesten.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite