2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban

kresztesztSzázötször bukott meg a KRESZ-vizsgán egy nő Nagy-Britanniában - eddig.

olahgergo4showAz X-Faktor népszerűsége töretlennek bizonyul, hiszen az elmúlt héten is az RTL Klub tehetségkutatója volt a legnézettebb műsorszám a teljes lakosságot tekintve és a kereskedelmi célcsoprtban, a 18-49 évesek körében is.

horoszkopHa tényleg olyan jó volt vele tegnap este, ha valóban olyan nagyon jól érezte magát kettesben, egy percig se tétovázzon, azonnal ragadjon telefonkönyvet és keresse ki a számát - napi horoszkóp.

horoszkopEgyre nehezebben viseli az egyedüllétet, de hogy ez az állapot megváltozzon, a saját viselkedését és gondolkodásmódját kell átalakítania - napi horoszkóp.

Komár LászlóKedden 13 órakor kísérik utolsó útjára Komár László énekest az Újköztemetőben Budapesten.

horoszkopMentora vagy befolyásos ismerőse sokat tud Önnek nyújtani: anyagi biztonságot, tekintélyt, hatalmat és kapcsolatokat. Pártfogója segítségével magasabbra emelkedhet, mint azt a legmerészebb álmaiban képzelte - napi horoszkóp.

olahgergo4showAz X-Faktor szombati adásában már csak kilenc produkció állt színpadra és küzdött a nézők, illetve a mentorok kegyeiért. A nézők szavazatai alapján az utolsó két helyen végzett mindkét énekes Keresztes Ildikó mentoráltja, Stone és Lass Bea párbajozott.

horoszkopA Kosoknak semmi kedvük az esti programhoz, a Rákok ma ki se nézzenek az ablakon, maradjanak otthon a meleg szobában és pihenjenek, az Oroszlánoknak már elegük van abból, hogy folyton várniuk kell, a Szüzek hiába szeretnének, nem tudnak napnapirendre térni az elmúlt hét eseményei felett - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

birosagegyJelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt vádat emelt a hamburgi ügyészség egy német biztosítótársaság két korábbi menedzsere ellen, amiért a vállalat számlájára szexpartit szerveztek a budapesti Gellért termálfürdőben.

horoszkopValakinek az érkezését nagyon várja, akitől azt reméli, hogy segíteni tud majd lakásügye megoldásában. Pénzelőleget senkinek se adjon - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite