2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

horoszkopAz események a tervei szerint alakulnak. Alkalma nyílik arra, hogy pénzt takarítson meg, és ezzel biztosítsa a jövőjét - napi horoszkóp.

bradpitAdományozásra szólította fel az amerikaiakat Brad Pritt amerikai színész az azonos neműek házasságának támogatására, és maga is felajánlott erre a célra 100 ezer dollárt.

metrokettoMeghatározhatatlan stílusú, mulatós dal és videó született az épülő 4-es metróról a Wattamen előadásában, a dal címe stílusosan a Metrómulatós címet kapta!

horoszkopHa utazni készül a hosszú hétvégén, ne várjon tovább, még ma este induljon el - napi horoszkóp.

xfaktor2012_k_1Az X Faktor hazai történelmében, eddig két férfi előadónak sikerült nyerni. A nagy kérdés hogy ki lesz a következő?

horoszkopLehet, hogy téved, nincs igaza, talán megcsalja az emberismerete is, de akkor is úgy érzi, nem szabad tovább csinálnia - napi horoszkóp.

horoszkopÚgy van ezzel a mai nappal, mint régen az iskolával: a társaságnak örül, de a munkát szívesen elhagyná - napi horoszkóp.

olahgergo3showAz X-Faktor szombati adásában már csak 10 produkció állt színpadra és küzdött a nézők és a mentorok kegyeiért. Az utolsó két helyen a nézők szavazatai alapján Nagy Feró csapata, a Spirit és Geszti Péter mentoráltja, Fehér Zoltán végzett.

horoszkopTovábbra is élvezi a csillagok jótékony hatását, ami fokozott aktivitásban és kitűnő erőnlétben nyilvánul meg - napi horoszkóp.

horoszkopVigyázzon, ma megint hajlamos arra, hogy túlságosan teret engedjen a lénye negatív vonásainak. Szívesen henceg és nagyképűsködik - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite