2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban

olahgergo4showAz X-Faktor szombati adásában már csak kilenc produkció állt színpadra és küzdött a nézők, illetve a mentorok kegyeiért. A nézők szavazatai alapján az utolsó két helyen végzett mindkét énekes Keresztes Ildikó mentoráltja, Stone és Lass Bea párbajozott.

horoszkopA Kosoknak semmi kedvük az esti programhoz, a Rákok ma ki se nézzenek az ablakon, maradjanak otthon a meleg szobában és pihenjenek, az Oroszlánoknak már elegük van abból, hogy folyton várniuk kell, a Szüzek hiába szeretnének, nem tudnak napnapirendre térni az elmúlt hét eseményei felett - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

birosagegyJelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt vádat emelt a hamburgi ügyészség egy német biztosítótársaság két korábbi menedzsere ellen, amiért a vállalat számlájára szexpartit szerveztek a budapesti Gellért termálfürdőben.

horoszkopValakinek az érkezését nagyon várja, akitől azt reméli, hogy segíteni tud majd lakásügye megoldásában. Pénzelőleget senkinek se adjon - napi horoszkóp.

horoszkopAz események a tervei szerint alakulnak. Alkalma nyílik arra, hogy pénzt takarítson meg, és ezzel biztosítsa a jövőjét - napi horoszkóp.

bradpitAdományozásra szólította fel az amerikaiakat Brad Pritt amerikai színész az azonos neműek házasságának támogatására, és maga is felajánlott erre a célra 100 ezer dollárt.

metrokettoMeghatározhatatlan stílusú, mulatós dal és videó született az épülő 4-es metróról a Wattamen előadásában, a dal címe stílusosan a Metrómulatós címet kapta!

horoszkopHa utazni készül a hosszú hétvégén, ne várjon tovább, még ma este induljon el - napi horoszkóp.

xfaktor2012_k_1Az X Faktor hazai történelmében, eddig két férfi előadónak sikerült nyerni. A nagy kérdés hogy ki lesz a következő?

horoszkopLehet, hogy téved, nincs igaza, talán megcsalja az emberismerete is, de akkor is úgy érzi, nem szabad tovább csinálnia - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite