2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban

horoszkopLehet, hogy téved, nincs igaza, talán megcsalja az emberismerete is, de akkor is úgy érzi, nem szabad tovább csinálnia - napi horoszkóp.

horoszkopÚgy van ezzel a mai nappal, mint régen az iskolával: a társaságnak örül, de a munkát szívesen elhagyná - napi horoszkóp.

olahgergo3showAz X-Faktor szombati adásában már csak 10 produkció állt színpadra és küzdött a nézők és a mentorok kegyeiért. Az utolsó két helyen a nézők szavazatai alapján Nagy Feró csapata, a Spirit és Geszti Péter mentoráltja, Fehér Zoltán végzett.

horoszkopTovábbra is élvezi a csillagok jótékony hatását, ami fokozott aktivitásban és kitűnő erőnlétben nyilvánul meg - napi horoszkóp.

horoszkopVigyázzon, ma megint hajlamos arra, hogy túlságosan teret engedjen a lénye negatív vonásainak. Szívesen henceg és nagyképűsködik - napi horoszkóp.

horoszkopLegalább most ne legyen olyan engedelmes, hogy hagyja, hogy magára kenjék a mulasztás minden következményét - napi horoszkóp.

horoszkopA Bikáknak kár a lefutott, elavult dolgokra pazarolni a tehetségüket, az Ikreknek ma megadatik a lehetőség - kitűnően jövedelmező megbízatást kaphatnak, a Rákoknak muszáj igyekezniük, ha időben el akarnak készülni az erre a hétre elvállalt feladatokkal, a Szüzek a mai napon feldobottnak, erősnek, legyőzhetetlennek érzik magukat - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

James BondKirályi világpremieren mutatták be kedd este Londonban a legújabb James Bond-epizódot. A patinás nyugat-londoni Royal Albert Hallban rendezett fényes bemutatón egyben őfelsége leghíresebb titkosügynökének 50. születésnapját is ünnepelték, az első Bond-film ugyanis 1962 októberében került a mozikba.

horoszkopA Rákok ma kipihenten és frissen ébrednek és örülnek annak, hogy ez a hét rövid lesz, a Szüzeknél folytatódnak a pozitív tendenciák, a Skorpióknak ma váratlanul olyan gondjaik támadnak, amelyek megzavarják a szabadnap nyugalmát, a Halaknál ma minden úgy megy, mint a karikacsapás - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkopA Bikák ma vegyék észre, hogy merre kell keresniük a boldogságot, az Ikrek a mai napon Ímmel-ámmal teszik a dolgukat, a Rákoknak a mai napon visszafogottabb lett a hangulatuk, a Mérlegeknek ég a kezük alatt a munka, a Skorpiók ma újabb leckét kapnak az emberek képmutatásából, a Vízöntők ma legyenek nagyon megfontoltak - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite