2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban

horoszkopLegalább most ne legyen olyan engedelmes, hogy hagyja, hogy magára kenjék a mulasztás minden következményét - napi horoszkóp.

horoszkopA Bikáknak kár a lefutott, elavult dolgokra pazarolni a tehetségüket, az Ikreknek ma megadatik a lehetőség - kitűnően jövedelmező megbízatást kaphatnak, a Rákoknak muszáj igyekezniük, ha időben el akarnak készülni az erre a hétre elvállalt feladatokkal, a Szüzek a mai napon feldobottnak, erősnek, legyőzhetetlennek érzik magukat - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

James BondKirályi világpremieren mutatták be kedd este Londonban a legújabb James Bond-epizódot. A patinás nyugat-londoni Royal Albert Hallban rendezett fényes bemutatón egyben őfelsége leghíresebb titkosügynökének 50. születésnapját is ünnepelték, az első Bond-film ugyanis 1962 októberében került a mozikba.

horoszkopA Rákok ma kipihenten és frissen ébrednek és örülnek annak, hogy ez a hét rövid lesz, a Szüzeknél folytatódnak a pozitív tendenciák, a Skorpióknak ma váratlanul olyan gondjaik támadnak, amelyek megzavarják a szabadnap nyugalmát, a Halaknál ma minden úgy megy, mint a karikacsapás - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkopA Bikák ma vegyék észre, hogy merre kell keresniük a boldogságot, az Ikrek a mai napon Ímmel-ámmal teszik a dolgukat, a Rákoknak a mai napon visszafogottabb lett a hangulatuk, a Mérlegeknek ég a kezük alatt a munka, a Skorpiók ma újabb leckét kapnak az emberek képmutatásából, a Vízöntők ma legyenek nagyon megfontoltak - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkopNe a pillanatnyi érdekeket tartsa szem előtt a választásakor, hanem próbáljon meg a távolabbi jövőbe nézni - napi horoszkóp.

LottóHarmincmillió dollárt nyert lottón az Egyesült Államokban egy férfi, aki 14 éves kora óta kénytelen dolgozni, hogy segítse családját.

horoszkopOlyan lehetőség kínálkozik most Ön előtt, amilyen az életben csak egyszer adódik - napi horoszkóp.

CarbonfoolsSzombaton a második élő show-val folytatódik az X-Faktor 2012, az extra produkció, nem sokkal a párbaj előtt ismét egy neves zenekar lesz. Visszatér az RTL Klub tehetségkutató színpadára a Carbonfools, amely tavaly már emlékezetes perceket szerzett a nézőknek.

Bulvár - 2012.10.19

lóPizsamát kapott egy bőrbeteg ló a brit légitársaságtól védőruha gyanánt. A ló, melynek neve Gracie May, Bristol közelében él. Allergiás a szúnyog és más rovarok csípésére.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite