2020. január 24., péntek - Timót
Keresés a tartalomban

horoszkopOlyan lehetőség kínálkozik most Ön előtt, amilyen az életben csak egyszer adódik - napi horoszkóp.

CarbonfoolsSzombaton a második élő show-val folytatódik az X-Faktor 2012, az extra produkció, nem sokkal a párbaj előtt ismét egy neves zenekar lesz. Visszatér az RTL Klub tehetségkutató színpadára a Carbonfools, amely tavaly már emlékezetes perceket szerzett a nézőknek.

Bulvár - 2012.10.19

lóPizsamát kapott egy bőrbeteg ló a brit légitársaságtól védőruha gyanánt. A ló, melynek neve Gracie May, Bristol közelében él. Allergiás a szúnyog és más rovarok csípésére.

horoszkopA mai nap a legalkalmasabb arra a héten, hogy a pénzügyeit elintézze, vagy megvegye azt a tartós használati cikket, amit még a nyáron kinézett magának. Szerződést is lehetőleg csak ezen a napon kössön - napi horoszkóp.

horoszkopErején felül vállal szerepet egy közéleti esemény megrendezésében, mely végül nagy sikert arat- napi horoszkóp.

Komár LászlóAz egész ország megdöbbent, a szomorú hír hallatán, hogy elhunyt Komár László. Hírportálunk az alábbi slágereivel emlékezik a nagyszerű énekesre.

Bulvár - 2012.10.17

Komár LászlóSúlyos, gyógyíthatatlan betegségben szenvedett az énekes, ám nem akarta, hogy sajnálják, így titokban tartotta, hogy szervezetében már évek óta ott lappangott a gyilkos kór. Komár László ma hajnalban otthonában, felesége karjaiban hunyt el - írja a Blikk.hu

horoszkopMár megint nem tud lakatot tenni a szájára, nem tudja elképzelni azt, hogy más mondja ki az igazságot - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.10.16

1eloshow1Az elmúlt hét legnézettebb műsora ismét az X-Faktor lett, 21.9%-os nézettséggel (AMR%, 18-49 éves célcsoport). Az RTL Klub legnézettebb műsorát a TV2 új induló műsora, a The Voice - Magyarország hangja követi 14.4%-kal (AMR%). A harmadik helyen 14,0%-kal (AMR%) a Barátok közt heti legnézettebb epizódja áll.

horoszkopMindenesetre hívja össze a baráti társaságát, úgyis régen látták már egymást - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite