2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban

horoszkopA mai nap a legalkalmasabb arra a héten, hogy a pénzügyeit elintézze, vagy megvegye azt a tartós használati cikket, amit még a nyáron kinézett magának. Szerződést is lehetőleg csak ezen a napon kössön - napi horoszkóp.

horoszkopErején felül vállal szerepet egy közéleti esemény megrendezésében, mely végül nagy sikert arat- napi horoszkóp.

Komár LászlóAz egész ország megdöbbent, a szomorú hír hallatán, hogy elhunyt Komár László. Hírportálunk az alábbi slágereivel emlékezik a nagyszerű énekesre.

Bulvár - 2012.10.17

Komár LászlóSúlyos, gyógyíthatatlan betegségben szenvedett az énekes, ám nem akarta, hogy sajnálják, így titokban tartotta, hogy szervezetében már évek óta ott lappangott a gyilkos kór. Komár László ma hajnalban otthonában, felesége karjaiban hunyt el - írja a Blikk.hu

horoszkopMár megint nem tud lakatot tenni a szájára, nem tudja elképzelni azt, hogy más mondja ki az igazságot - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.10.16

1eloshow1Az elmúlt hét legnézettebb műsora ismét az X-Faktor lett, 21.9%-os nézettséggel (AMR%, 18-49 éves célcsoport). Az RTL Klub legnézettebb műsorát a TV2 új induló műsora, a The Voice - Magyarország hangja követi 14.4%-kal (AMR%). A harmadik helyen 14,0%-kal (AMR%) a Barátok közt heti legnézettebb epizódja áll.

horoszkopMindenesetre hívja össze a baráti társaságát, úgyis régen látták már egymást - napi horoszkóp.

horoszkop

Ma alaposan betartanak Önnek azon személyek, akikkel oly sok jót tett eddig. Nem képesek belenyugodni abba, hogy Ön a képességei alapján kiemelkedett, érvényesült - napi horoszkóp.

horoszkopA Bikák ma legszívesebben ki sem mozdulnának az ágyból, az Ikreknek a mai nap kevésbé lesz fárasztó, mint az előzőek voltak, a Rákok ma nyugodt és kiegyensúlyozott órákat élhetnek át családjuk körében - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

olahgergoimage1Hónapokkal ezelőtt több ezer énekes gyűlt össze az RTL Klub székháza előtt, hogy megmutassák magukat és tehetségüket. Mára már csak tizenkét fellépő maradt. Köztük ott van, Nógrád megye képviselője is, Oláh Gergő.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite