2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban

horoszkopNe a pillanatnyi érdekeket tartsa szem előtt a választásakor, hanem próbáljon meg a távolabbi jövőbe nézni - napi horoszkóp.

LottóHarmincmillió dollárt nyert lottón az Egyesült Államokban egy férfi, aki 14 éves kora óta kénytelen dolgozni, hogy segítse családját.

horoszkopOlyan lehetőség kínálkozik most Ön előtt, amilyen az életben csak egyszer adódik - napi horoszkóp.

CarbonfoolsSzombaton a második élő show-val folytatódik az X-Faktor 2012, az extra produkció, nem sokkal a párbaj előtt ismét egy neves zenekar lesz. Visszatér az RTL Klub tehetségkutató színpadára a Carbonfools, amely tavaly már emlékezetes perceket szerzett a nézőknek.

Bulvár - 2012.10.19

lóPizsamát kapott egy bőrbeteg ló a brit légitársaságtól védőruha gyanánt. A ló, melynek neve Gracie May, Bristol közelében él. Allergiás a szúnyog és más rovarok csípésére.

horoszkopA mai nap a legalkalmasabb arra a héten, hogy a pénzügyeit elintézze, vagy megvegye azt a tartós használati cikket, amit még a nyáron kinézett magának. Szerződést is lehetőleg csak ezen a napon kössön - napi horoszkóp.

horoszkopErején felül vállal szerepet egy közéleti esemény megrendezésében, mely végül nagy sikert arat- napi horoszkóp.

Komár LászlóAz egész ország megdöbbent, a szomorú hír hallatán, hogy elhunyt Komár László. Hírportálunk az alábbi slágereivel emlékezik a nagyszerű énekesre.

Bulvár - 2012.10.17

Komár LászlóSúlyos, gyógyíthatatlan betegségben szenvedett az énekes, ám nem akarta, hogy sajnálják, így titokban tartotta, hogy szervezetében már évek óta ott lappangott a gyilkos kór. Komár László ma hajnalban otthonában, felesége karjaiban hunyt el - írja a Blikk.hu

horoszkopMár megint nem tud lakatot tenni a szájára, nem tudja elképzelni azt, hogy más mondja ki az igazságot - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite