2019. december 5., csütörtök - Vilma
Keresés a tartalomban

gazolasegyMeghalt egy 27 hónapos kislány Budapesten, miután nagymamája egy fakanállal próbálta csillapítani a gyermek epilepsziás rohamát - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

horoszkopHa nem is rögtön, de aránylag hamar eredményre jutott, és ki tudta szűrni a hibákat is még idejében - napi horoszkóp.

horoszkopNem tud mit kezdeni magával, érzi, hogy valamit tennie kellene, de fogalma sincs, hogy mit, és így azt sem, hogyan kezdjen hozzá - napi horoszkóp.

olahgergoimage1

Minden idei nézettségi rekordot megdöntött az X-Faktor, amely 12 legjobb produkciója vasárnap este került nyilvánosságra. Az RTL Klub tehetségkutatója hiába tart a harmadik évadnál, még az idén is tartogat meglepetéseket.

tűzoltókTűzoltók szabadítottak ki egy nőt egy áruházból Nagy-Britanniában, miután elaludt a vécén.

horoszkopCélszerű volna, ha sürgősen kiderítenék, hogy ki volt a „tégla", mert amíg a köreikben tartózkodik az illető, nem beszélhetnek őszintén, nem készíthetnek új terveket - és egyáltalán, a gyanúsítgatás légköre lehetetlenné teszi a munkát - napi horoszkóp.

mentorok2012Vasárnap este Keresztes Ildikó és Nagy Feró döntött arról, kikkel szeretnék folytatni az RTL Klub tehetségkutatóját, az X-Faktort. Ezzel véglegessé vált, kik jutottak be a legjobb 12 produkció közé.

horoszkopAmi egy jó hónappal ezelőtt nem sikerült, azt most érdemes lenne újra megpróbálnia. Menni fog - napi horoszkóp.

horoszkopÁmor nyila nem válogat a hónapokban, alaposan oldalba találja Önt. A mai napon, az utcán sétálgatva megtalálhatja élete párját, megízlelheti a szerelem gyönyöreit is - napi horoszkóp.

olahgergo12cMa este eldőlt, hogy ki az a három fiú, akik Geszti Péter és kik azok a lányok, akik Malek Miklós mentoráltjaiként versenybe szállnak jövő szombaton az X-Faktor 2012 első élő show-jában.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite