2019. január 24., csütörtök - Timót
Keresés a tartalomban

horoszkopEzekben a napokban ne tegyen anyagi vonzatú változtatásokat, mert nincsenek jó kilátásai - napi horoszkóp.

akosMegjelent Ákos tizenhetedik magyar nyelvű szólóalbuma, a 2084; a szintipop hangzású anyagon a népszerű előadó csaknem két éven át dolgozott, valamennyi dalt ő írta, játszotta fel, énekelte és hangszerelte.

horoszkopAz október a Bikáknak szerencsés hónap, az Ikreknél a rövid semleges időszak után az élvezetek kerülnek előtérbe, a Rákok a mai napon igazán nehezen viselik, hogy beköszöntött az ősz, a Mérlegeknek a mai napon kellemes bizsergés járja át a testét és a lelkét egyaránt, a Vízöntőknek a mai napon fontos döntéseket kell meghozniuk - Napi horoszkóp a Nógrád24-hu-n.

horoszkopA barátja csődbe ment, ettől a hírtől kissé Ön is megretten. Ne feledje, okos ember más kárán tanul, tegyen így Ön is - napi horoszkóp.

kukaTűzoltók segítségével szabadult meg az utcai szemetes fogságából egy férfi, akinek beragadt a feje a tárolóba a skóciai Aberdeenben.

levél01Huszonhárom éven át elkerülte a postások figyelmét egy utcai levélszekrény Nagy-Britannia egyik legforgalmasabb vasútállomásán.

horoszkopAlapvetően befolyásolja jó közérzetét, hogy sikerül-e megbirkóznia a nehézségekkel és a kötelezettségeivel - napi horoszkóp.

XFactorA Tábor két epizódja alatt százharmincról huszonötre csökkent azoknak a produkcióknak a száma, amelyek folytathatják az X-Faktort 2012-t. Az RTL Klub tehetségkutatójában az idén két meglepetést is tartogattak a mentorok a Táborban.

horoszkopSzéles látókörű, vidám természetű, szívélyes modorú, szellemes, energikus, tele van természetes energiával- napi horoszkóp.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 39. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki