2021. szeptember 23., csütörtök - Tekla
Keresés a tartalomban

mentorok2012Vasárnap este Keresztes Ildikó és Nagy Feró döntött arról, kikkel szeretnék folytatni az RTL Klub tehetségkutatóját, az X-Faktort. Ezzel véglegessé vált, kik jutottak be a legjobb 12 produkció közé.

horoszkopAmi egy jó hónappal ezelőtt nem sikerült, azt most érdemes lenne újra megpróbálnia. Menni fog - napi horoszkóp.

horoszkopÁmor nyila nem válogat a hónapokban, alaposan oldalba találja Önt. A mai napon, az utcán sétálgatva megtalálhatja élete párját, megízlelheti a szerelem gyönyöreit is - napi horoszkóp.

olahgergo12cMa este eldőlt, hogy ki az a három fiú, akik Geszti Péter és kik azok a lányok, akik Malek Miklós mentoráltjaiként versenybe szállnak jövő szombaton az X-Faktor 2012 első élő show-jában.

Bulvár - 2012.10.06

gyertyákÉletének 87. évében elhunyt Claude Pinoteau, a kamaszok körében kultuszfilmmé vált, Sophie Marceau főszereplésével 1980-ban forgatott Házibuli rendezője.

telefon01Éjjel-nappal őrzi telefonfülkéjét egy skót halászfalu, hogy ne tudja felszámolni és elvinni a brit telefonszolgáltató társaság.

horoszkopFárasztó ez a mai nap, de nem állhat meg, folytatnia kell, amit elkezdett, be kell fejeznie az önmaga elé kitűzött feladatokat. Legyen megfontolt és következetes - napi horoszkóp.

birosagegyPerelni készül a brit meteorológiai szolgálatot túl borúlátó előrejelzéseiért egy turisztikai vállalkozó, mert az esős jóslatok elriasztották vendégeit fényes napsütés idején is.

adeleMegjelenése után alig tíz órával a letöltött zeneszámok brit toplistájának élére ugrott pénteken Adele Bond-dala, ami a hamarosan debütáló 007 - Skyfall című filmben szerepel.

Bulvár - 2012.10.05

robbanasegy

Egyre több a rejtélyes mosógéprobbanás Nagy-Britanniában, és a több tucatnyi eset körülményeit immár vizsgálja a Which? című brit fogyasztóvédelmi magazin is.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite