2021. április 18., - Andrea
Keresés a tartalomban

telefon01Éjjel-nappal őrzi telefonfülkéjét egy skót halászfalu, hogy ne tudja felszámolni és elvinni a brit telefonszolgáltató társaság.

horoszkopFárasztó ez a mai nap, de nem állhat meg, folytatnia kell, amit elkezdett, be kell fejeznie az önmaga elé kitűzött feladatokat. Legyen megfontolt és következetes - napi horoszkóp.

birosagegyPerelni készül a brit meteorológiai szolgálatot túl borúlátó előrejelzéseiért egy turisztikai vállalkozó, mert az esős jóslatok elriasztották vendégeit fényes napsütés idején is.

adeleMegjelenése után alig tíz órával a letöltött zeneszámok brit toplistájának élére ugrott pénteken Adele Bond-dala, ami a hamarosan debütáló 007 - Skyfall című filmben szerepel.

Bulvár - 2012.10.05

robbanasegy

Egyre több a rejtélyes mosógéprobbanás Nagy-Britanniában, és a több tucatnyi eset körülményeit immár vizsgálja a Which? című brit fogyasztóvédelmi magazin is.

horoszkopMa teljesen ötletszerűen cselekszik, minden tervét, elképzelését sutba vágja, és fene jó kedve van - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.10.04

tyukolÖtcsillagos luxusszállót nyitott tyúkoknak és csirkéknek egy nő Nagy-Britanniában, Kentben.

bortonegySzendvicsdörgölésért került börtönbe egy férfi az Egyesült Államokban: az ételt ugyanis neje arcán dörzsölte szét.

horoszkopEzekben a napokban ne tegyen anyagi vonzatú változtatásokat, mert nincsenek jó kilátásai - napi horoszkóp.

akosMegjelent Ákos tizenhetedik magyar nyelvű szólóalbuma, a 2084; a szintipop hangzású anyagon a népszerű előadó csaknem két éven át dolgozott, valamennyi dalt ő írta, játszotta fel, énekelte és hangszerelte.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite