2019. június 25., kedd - Vilmos
Keresés a tartalomban

levél01Huszonhárom éven át elkerülte a postások figyelmét egy utcai levélszekrény Nagy-Britannia egyik legforgalmasabb vasútállomásán.

horoszkopAlapvetően befolyásolja jó közérzetét, hogy sikerül-e megbirkóznia a nehézségekkel és a kötelezettségeivel - napi horoszkóp.

XFactorA Tábor két epizódja alatt százharmincról huszonötre csökkent azoknak a produkcióknak a száma, amelyek folytathatják az X-Faktort 2012-t. Az RTL Klub tehetségkutatójában az idén két meglepetést is tartogattak a mentorok a Táborban.

horoszkopSzéles látókörű, vidám természetű, szívélyes modorú, szellemes, energikus, tele van természetes energiával- napi horoszkóp.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 39. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki

gangnamMár itthon is hódít a Gangnam Style. Több ezren klikkeltek a videóra.

horoszkopA partnerével harmonikus a kapcsolata, nincsenek nagy viharok, de még csendes viták sem - napi horoszkóp.

okostelefon01Másfél millió forintos órát, vidéki nyaralót és drága festményt is vettek már mobillal a magyarok, az iPhone tulajdonosok általában drágább termékeket tesznek a virtuális kosárba, az androidosok pedig többször vásárolnak.

horoszkopHa még nem töltötte ki a totószelvényt, akkor ma ezt ne mulassza el, lehetőleg még a délelőtti órákban keressen rá alkalmat - napi horoszkóp.

gangnamKoreából indult az új őrület. Lassan már az egész világon, több millió embert kerített hatalmába az új tánc és zenei stílus.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite