2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban

okostelefon01Másfél millió forintos órát, vidéki nyaralót és drága festményt is vettek már mobillal a magyarok, az iPhone tulajdonosok általában drágább termékeket tesznek a virtuális kosárba, az androidosok pedig többször vásárolnak.

horoszkopHa még nem töltötte ki a totószelvényt, akkor ma ezt ne mulassza el, lehetőleg még a délelőtti órákban keressen rá alkalmat - napi horoszkóp.

gangnamKoreából indult az új őrület. Lassan már az egész világon, több millió embert kerített hatalmába az új tánc és zenei stílus.

takarékA szülők 30 százaléka emel el vagy vesz kölcsön pénzt kiskorú gyereke perselyéből, bankszámlájáról Nagy-Britanniában - mérte fel a Moneysupermarket.com brit honlap.

Bulvár - 2012.09.27

Péntek13Július 13. a leg balesetveszélyesebb napja az évnek - legalábbis Nagy-Britanniában.

horoszkop

Bármi történik is, annyi bizonyos, hogy az elkövetkezendő napokban fontos ügyekkel kell megbirkóznia, vagy fontos feladatokat kell megoldania - napi horoszkóp.

Liptai ClaudiaKözel egy éve nem veszi át Liptai Claudia azt a vádiratot, amelyet azért nyújtottak be a bíróságra, mert parkolás közben visszaélt elhunyt édesanyja rokkantkártyájával - adta hírül a mai Blikk.

Bulvár - 2012.09.26

autóAutók üzemanyagául fog szolgálni a whiskypárlás mellékterméke - erről kötött megállapodást egy skót szeszfőzde és egy egyetem.

horoszkop

Egyen sok zöldséget, gyümölcsöt, mozogjon minél többet a friss levegőn. Ezzel a nehezen megszerzett alakját is megőrizheti - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.09.25

temetőTemetőben üzemel egy vendéglő Indiában, de nem különc ötlettől vezérelve, hanem mert valósággal "belenőtte", illetve kinőtte magát a sírkertbe.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite