2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban

XFactorA Tábor két epizódja alatt százharmincról huszonötre csökkent azoknak a produkcióknak a száma, amelyek folytathatják az X-Faktort 2012-t. Az RTL Klub tehetségkutatójában az idén két meglepetést is tartogattak a mentorok a Táborban.

horoszkopSzéles látókörű, vidám természetű, szívélyes modorú, szellemes, energikus, tele van természetes energiával- napi horoszkóp.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 39. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki

gangnamMár itthon is hódít a Gangnam Style. Több ezren klikkeltek a videóra.

horoszkopA partnerével harmonikus a kapcsolata, nincsenek nagy viharok, de még csendes viták sem - napi horoszkóp.

okostelefon01Másfél millió forintos órát, vidéki nyaralót és drága festményt is vettek már mobillal a magyarok, az iPhone tulajdonosok általában drágább termékeket tesznek a virtuális kosárba, az androidosok pedig többször vásárolnak.

horoszkopHa még nem töltötte ki a totószelvényt, akkor ma ezt ne mulassza el, lehetőleg még a délelőtti órákban keressen rá alkalmat - napi horoszkóp.

gangnamKoreából indult az új őrület. Lassan már az egész világon, több millió embert kerített hatalmába az új tánc és zenei stílus.

takarékA szülők 30 százaléka emel el vagy vesz kölcsön pénzt kiskorú gyereke perselyéből, bankszámlájáról Nagy-Britanniában - mérte fel a Moneysupermarket.com brit honlap.

Bulvár - 2012.09.27

Péntek13Július 13. a leg balesetveszélyesebb napja az évnek - legalábbis Nagy-Britanniában.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite