2021. április 11., - Zsolt, Leó
Keresés a tartalomban

banán"Hámozott" banánt árult egy német üzletlánc, amivel nem sikert ért el, hanem közfelháborodást: környezetszennyezéssel és pazarlással vádolják.

horoszkopBármennyire is az a benyomása, hogy minden a legjobb úton halad, ne feledje, hogy más, rosszabb idők is jöhetnek - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.09.24

oláh gergőXNincs vetélytársa a nézettségi versenyben az X-Faktor 2012-es, harmadik szériájának. A tehetségkutató negyedik adása még az előző válogatók mutatóit is túlszárnyalta.

foci001Forradalminak nevezte az olasz sajtó a milánói önkormányzat döntését, miszerint a gyerekek ismét játszhatnak a lakóházak udvarain.

horoszkopAz, amit eredménynek, sőt sikernek könyvel el, nem egyéb, mint csalafinta csapda, amelybe, ha nem figyel, könnyen bele is sétálhat - napi horoszkóp.

solyomSólyom repült be egy száguldó autóba és telepedett a vezető ölébe az Egyesült Államokban egy connecticuti autópályán.

horoszkopAz alkalmi szexuális kapcsolat halott dolog, legalábbis férjkeresés szempontjából. De kiváló lehetőség arra, hogy újra nőnek érezhesse magát, hogy megértse, nem érdemes bezárkóznia és eltemetnie magát a munkába, a depresszióba- napi horoszkóp.

losangelesAz Egyesült Államok floridai postaszolgálata arra kéri a lakosságot, hogy ne hajtsanak autóikkal postákba.

RobbieWilliamsA brit énekes a Twitteren tett közzé egy képet kislányáról, aki békésen szunyókál apja mellkasán.

horoszkopTürelmetlenebb, idegesebb a szokásosnál, fokozódik a balesetveszély, és időnként torkig lesz a munkájával, a kollégáival - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite