2021. szeptember 28., kedd - Vencel
Keresés a tartalomban

horoszkop

Bármi történik is, annyi bizonyos, hogy az elkövetkezendő napokban fontos ügyekkel kell megbirkóznia, vagy fontos feladatokat kell megoldania - napi horoszkóp.

Liptai ClaudiaKözel egy éve nem veszi át Liptai Claudia azt a vádiratot, amelyet azért nyújtottak be a bíróságra, mert parkolás közben visszaélt elhunyt édesanyja rokkantkártyájával - adta hírül a mai Blikk.

Bulvár - 2012.09.26

autóAutók üzemanyagául fog szolgálni a whiskypárlás mellékterméke - erről kötött megállapodást egy skót szeszfőzde és egy egyetem.

horoszkop

Egyen sok zöldséget, gyümölcsöt, mozogjon minél többet a friss levegőn. Ezzel a nehezen megszerzett alakját is megőrizheti - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.09.25

temetőTemetőben üzemel egy vendéglő Indiában, de nem különc ötlettől vezérelve, hanem mert valósággal "belenőtte", illetve kinőtte magát a sírkertbe.

banán"Hámozott" banánt árult egy német üzletlánc, amivel nem sikert ért el, hanem közfelháborodást: környezetszennyezéssel és pazarlással vádolják.

horoszkopBármennyire is az a benyomása, hogy minden a legjobb úton halad, ne feledje, hogy más, rosszabb idők is jöhetnek - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.09.24

oláh gergőXNincs vetélytársa a nézettségi versenyben az X-Faktor 2012-es, harmadik szériájának. A tehetségkutató negyedik adása még az előző válogatók mutatóit is túlszárnyalta.

foci001Forradalminak nevezte az olasz sajtó a milánói önkormányzat döntését, miszerint a gyerekek ismét játszhatnak a lakóházak udvarain.

horoszkopAz, amit eredménynek, sőt sikernek könyvel el, nem egyéb, mint csalafinta csapda, amelybe, ha nem figyel, könnyen bele is sétálhat - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite