2021. január 18., hétfő - Piroska
Keresés a tartalomban

Ecce HomoMég részesedést is követel a templomi bevételből az a katasztrofálisan tehetségtelen "festőnő", aki a legjobb szándékkal, de tönkretett egy Jézus Krisztust ábrázoló festményt Spanyolországban.

horoszkopMár nagyon várja, hogy ez a hét véget érjen, úgy érzi, már nincs ereje a munkához - napi horoszkóp.

horoszkopNe szalassza el az alkalmat, még október előtt igyekezzen minél több randevút beiktatni a naptárába - napi horoszkóp.

rtl_klub_logoA piacvezető kereskedelmi televízió tematikus nappal üdvözli az RTL csoport új tagjának bemutatkozását: egy nappal az indulás előtt, szeptember 30-án RTL II nap lesz az RTL Klubon.

birosagegyKétéves kisfiú utcai vizeléséért bírságolta meg a gyerek anyját 50 dollárra - 11 ezer forintra - egy rendőr az Egyesült Államokban.

horoszkopHiúságának ugyan hízeleg, hogy fontos személyiségnek tekintik a családban, hogy az Ön segítségére szorulnak, ugyanakkor képtelen feladni azon elveit, hogy önös érdekből nem él vissza mások kegyeivel - napi horoszkóp.

horoszkopHa minden úgy alakul, ahogyan eltervezte, nem lesz nagyobb baj, annak ellenére sem, hogy nem a legkedvezőbb előjelekkel indul a hét - napi horoszkóp.

esküvő01Több száz fotó készülhetett a félmeztelenül napozó Katalin cambridge-i hercegnőről, a brit trón várományosa, Vilmos herceg feleségéről, és a képek közül a jövő héten jó néhány valószínűleg meg is jelenik.

horoszkopA legszívesebben elmenekülne otthonról, hogy ne találja meg senki, és hogy ne kelljen a meg szokott környezetében lennie, mert akkor a gondolatai is megmaradnak szokványosnak- napi horoszkóp.

nemetjuhaszHat éve őrzi hűségesen gazdája sírját egy németjuhász kutya Argentínában, pedig csupán egyetlen esztendőt élt vele.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite