2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban

solyomSólyom repült be egy száguldó autóba és telepedett a vezető ölébe az Egyesült Államokban egy connecticuti autópályán.

horoszkopAz alkalmi szexuális kapcsolat halott dolog, legalábbis férjkeresés szempontjából. De kiváló lehetőség arra, hogy újra nőnek érezhesse magát, hogy megértse, nem érdemes bezárkóznia és eltemetnie magát a munkába, a depresszióba- napi horoszkóp.

losangelesAz Egyesült Államok floridai postaszolgálata arra kéri a lakosságot, hogy ne hajtsanak autóikkal postákba.

RobbieWilliamsA brit énekes a Twitteren tett közzé egy képet kislányáról, aki békésen szunyókál apja mellkasán.

horoszkopTürelmetlenebb, idegesebb a szokásosnál, fokozódik a balesetveszély, és időnként torkig lesz a munkájával, a kollégáival - napi horoszkóp.

börtönBörtönben éjszakázott egy nő az Egyesült Államokban, mert kiengedte az utcára játszani 6 és 9 éves gyerekeit.

Fluor TomiKözzétették a nyár legnézettebb online magyar zenei videóinak rangsorát: a listát Majka & Curtis & Blr Belehalok című dala vezeti.

horoszkopRagaszkodjon a szerződés vagy a megállapodás minden egyes betűjéhez, különösen az apró betűs részekhez - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.09.20

PisztolyKutyája lőtt meg egy vadászt Franciaországban olyan súlyosan megsebesítve, hogy a férfi jobb kezét amputálni kellett.

Ecce HomoMég részesedést is követel a templomi bevételből az a katasztrofálisan tehetségtelen "festőnő", aki a legjobb szándékkal, de tönkretett egy Jézus Krisztust ábrázoló festményt Spanyolországban.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite