2020. január 26., - Vanda
Keresés a tartalomban

rtl_klub_logoA piacvezető kereskedelmi televízió tematikus nappal üdvözli az RTL csoport új tagjának bemutatkozását: egy nappal az indulás előtt, szeptember 30-án RTL II nap lesz az RTL Klubon.

birosagegyKétéves kisfiú utcai vizeléséért bírságolta meg a gyerek anyját 50 dollárra - 11 ezer forintra - egy rendőr az Egyesült Államokban.

horoszkopHiúságának ugyan hízeleg, hogy fontos személyiségnek tekintik a családban, hogy az Ön segítségére szorulnak, ugyanakkor képtelen feladni azon elveit, hogy önös érdekből nem él vissza mások kegyeivel - napi horoszkóp.

horoszkopHa minden úgy alakul, ahogyan eltervezte, nem lesz nagyobb baj, annak ellenére sem, hogy nem a legkedvezőbb előjelekkel indul a hét - napi horoszkóp.

esküvő01Több száz fotó készülhetett a félmeztelenül napozó Katalin cambridge-i hercegnőről, a brit trón várományosa, Vilmos herceg feleségéről, és a képek közül a jövő héten jó néhány valószínűleg meg is jelenik.

horoszkopA legszívesebben elmenekülne otthonról, hogy ne találja meg senki, és hogy ne kelljen a meg szokott környezetében lennie, mert akkor a gondolatai is megmaradnak szokványosnak- napi horoszkóp.

nemetjuhaszHat éve őrzi hűségesen gazdája sírját egy németjuhász kutya Argentínában, pedig csupán egyetlen esztendőt élt vele.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 37. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

keresztesgesztiMegrendítő pillanatok éppúgy voltak az X-Faktor 2012 harmadik válogatóján, mint meghökkentő, vagy akár mosolyfakasztó percek. Az újabb adás bizonyítja, vannak még olyan tehetségek, akik felfedezésre várnak.

horoszkopHa őszintén önmagába néz, meg kell állapítania, hogy mostanában minden gondolata a pénz körül forog - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite