2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban

börtönBörtönben éjszakázott egy nő az Egyesült Államokban, mert kiengedte az utcára játszani 6 és 9 éves gyerekeit.

Fluor TomiKözzétették a nyár legnézettebb online magyar zenei videóinak rangsorát: a listát Majka & Curtis & Blr Belehalok című dala vezeti.

horoszkopRagaszkodjon a szerződés vagy a megállapodás minden egyes betűjéhez, különösen az apró betűs részekhez - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.09.20

PisztolyKutyája lőtt meg egy vadászt Franciaországban olyan súlyosan megsebesítve, hogy a férfi jobb kezét amputálni kellett.

Ecce HomoMég részesedést is követel a templomi bevételből az a katasztrofálisan tehetségtelen "festőnő", aki a legjobb szándékkal, de tönkretett egy Jézus Krisztust ábrázoló festményt Spanyolországban.

horoszkopMár nagyon várja, hogy ez a hét véget érjen, úgy érzi, már nincs ereje a munkához - napi horoszkóp.

horoszkopNe szalassza el az alkalmat, még október előtt igyekezzen minél több randevút beiktatni a naptárába - napi horoszkóp.

rtl_klub_logoA piacvezető kereskedelmi televízió tematikus nappal üdvözli az RTL csoport új tagjának bemutatkozását: egy nappal az indulás előtt, szeptember 30-án RTL II nap lesz az RTL Klubon.

birosagegyKétéves kisfiú utcai vizeléséért bírságolta meg a gyerek anyját 50 dollárra - 11 ezer forintra - egy rendőr az Egyesült Államokban.

horoszkopHiúságának ugyan hízeleg, hogy fontos személyiségnek tekintik a családban, hogy az Ön segítségére szorulnak, ugyanakkor képtelen feladni azon elveit, hogy önös érdekből nem él vissza mások kegyeivel - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite