2020. április 2., csütörtök - Áron
Keresés a tartalomban

horoszkopHa őszintén önmagába néz, meg kell állapítania, hogy mostanában minden gondolata a pénz körül forog - napi horoszkóp.

horoszkopTalán már a héten is rájött, hogy mennyivel jobb, ha az ember nem csak a saját érdekeit tartja szem előtt, hanem azért a közösségét is, amelyben él- napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.09.13

tvnezesNovember 2-án indítja új kábelcsatornáját a TV2, Super TV2 néven - hangzott el a televíziós társaság csütörtöki budapesti tájékoztatóján.

kutyaegyÖngyilkos szándékú gazdájának megmentése miatt pusztult el egy kutya Kazahsztánban: a férfit még idejében elvonszolta a vasúti sínről, de őt elgázolta a vonat.

horoszkopEllenfelei ma ismét meggyőződhetnek arról, hogy Önt nem lehet csak úgy váratlanul meglepni - napi horoszkóp.

PisztolyPisztolyt vitt az iskolába egy kilencéves fiú Mexikóban, ami azután nagyon komoly fegyverraktárhoz vezette a rendőrséget.

horoszkopÖrüljön, hogy akadnak ilyen napok is, amikor már az is izgalomszámba megy, ha levelet hoz a postás - napi horoszkóp.

alvo_noVideóra vette anyja alvajárását, sőt alvatáncát egy amerikai ifjú, majd pedig megosztotta a világgal az interneten.

horoszkopSzeretői, akik már régen eltűntek az életéből, vagy akik hosszabb ideje távol voltak Öntől, most visszatérnek, sőt, soha el nem múló szerelmükről biztosítják - napi horoszkóp.

mentorok2012Kiugró nézettségi mutatókat produkált az X-Faktor 2012 második adása. Azonban nemcsak az X-Faktor 2012, hanem az RTL Klub összes főműsoridős adására igaz ez, hiszen megnyerte a nézettségi versenyt a Barátok Közt, A gyanú árnyékában, a Híradó, a Házon kívül, a XXI. Század és a Brandmánia is.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite