2021. április 23., péntek - Béla
Keresés a tartalomban

horoszkopHa minden úgy alakul, ahogyan eltervezte, nem lesz nagyobb baj, annak ellenére sem, hogy nem a legkedvezőbb előjelekkel indul a hét - napi horoszkóp.

esküvő01Több száz fotó készülhetett a félmeztelenül napozó Katalin cambridge-i hercegnőről, a brit trón várományosa, Vilmos herceg feleségéről, és a képek közül a jövő héten jó néhány valószínűleg meg is jelenik.

horoszkopA legszívesebben elmenekülne otthonról, hogy ne találja meg senki, és hogy ne kelljen a meg szokott környezetében lennie, mert akkor a gondolatai is megmaradnak szokványosnak- napi horoszkóp.

nemetjuhaszHat éve őrzi hűségesen gazdája sírját egy németjuhász kutya Argentínában, pedig csupán egyetlen esztendőt élt vele.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 37. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

keresztesgesztiMegrendítő pillanatok éppúgy voltak az X-Faktor 2012 harmadik válogatóján, mint meghökkentő, vagy akár mosolyfakasztó percek. Az újabb adás bizonyítja, vannak még olyan tehetségek, akik felfedezésre várnak.

horoszkopHa őszintén önmagába néz, meg kell állapítania, hogy mostanában minden gondolata a pénz körül forog - napi horoszkóp.

horoszkopTalán már a héten is rájött, hogy mennyivel jobb, ha az ember nem csak a saját érdekeit tartja szem előtt, hanem azért a közösségét is, amelyben él- napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.09.13

tvnezesNovember 2-án indítja új kábelcsatornáját a TV2, Super TV2 néven - hangzott el a televíziós társaság csütörtöki budapesti tájékoztatóján.

kutyaegyÖngyilkos szándékú gazdájának megmentése miatt pusztult el egy kutya Kazahsztánban: a férfit még idejében elvonszolta a vasúti sínről, de őt elgázolta a vonat.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite