2021. január 26., kedd - Vanda
Keresés a tartalomban

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 37. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

keresztesgesztiMegrendítő pillanatok éppúgy voltak az X-Faktor 2012 harmadik válogatóján, mint meghökkentő, vagy akár mosolyfakasztó percek. Az újabb adás bizonyítja, vannak még olyan tehetségek, akik felfedezésre várnak.

horoszkopHa őszintén önmagába néz, meg kell állapítania, hogy mostanában minden gondolata a pénz körül forog - napi horoszkóp.

horoszkopTalán már a héten is rájött, hogy mennyivel jobb, ha az ember nem csak a saját érdekeit tartja szem előtt, hanem azért a közösségét is, amelyben él- napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.09.13

tvnezesNovember 2-án indítja új kábelcsatornáját a TV2, Super TV2 néven - hangzott el a televíziós társaság csütörtöki budapesti tájékoztatóján.

kutyaegyÖngyilkos szándékú gazdájának megmentése miatt pusztult el egy kutya Kazahsztánban: a férfit még idejében elvonszolta a vasúti sínről, de őt elgázolta a vonat.

horoszkopEllenfelei ma ismét meggyőződhetnek arról, hogy Önt nem lehet csak úgy váratlanul meglepni - napi horoszkóp.

PisztolyPisztolyt vitt az iskolába egy kilencéves fiú Mexikóban, ami azután nagyon komoly fegyverraktárhoz vezette a rendőrséget.

horoszkopÖrüljön, hogy akadnak ilyen napok is, amikor már az is izgalomszámba megy, ha levelet hoz a postás - napi horoszkóp.

alvo_noVideóra vette anyja alvajárását, sőt alvatáncát egy amerikai ifjú, majd pedig megosztotta a világgal az interneten.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite