2020. január 23., csütörtök - Zelma
Keresés a tartalomban

horoszkopMáskor hétfőn vagy alig lehet lelket verni Önbe, vagy olyan undok, hogy mindenki menekül a közeléből - napi horoszkóp

horoszkopRégi, titkos vágya volt, hogy kimenjen a lóversenyre vagy kipróbálja a szerencséjét egy kaszinóban - napi horoszkóp.

mobilharomAz új Nokia Lumia 920-as okostelefon reklámfilmjében a cég azt sugallja hogy a mozgó videót a telefon kamerájával készítették, miközben egy apró hiba miatt, kiderült hogy a filmet professzionális kamerákkal rögzítették.

horoszkopA bolygók ma felhívják a figyelmét a pénzre, a szakmai, üzlettársi vagy szerelmi kapcsolatokra, és természetesen a bizalmas ügyekre - napi horoszkóp.

horoszkopÖnbizalma kínosan megnövekedhet, és a siker látható eredményei másokat is irigységgel tölthetnek el - napi horoszkóp

horoszkopAz is befolyásolja az eseményeket, hogy Ön mikor született - napi horoszkóp.

horoszkopEzután gyakrabban fog hasonló problémákkal találkozni, ezért különösen fontos lenne, hogy a realitást vegye jobban figyelembe, és az elképzeléseit mindig a gyakorlat próbájának vesse alá- napi horoszkóp.

sulyemeloA sportoló egy múlt heti verseny után halt meg. Figyelem a cikkhez tartozó video nyugalom megzavarására alkalmas képeket tartalmaz!!!

john travoltaA The National Enquirer közlése szerint, a most 62 éves Doug Gotterba, azt állítja hogy viszonyt folytatott a hollyoodi sztárral még mielőtt az megnősült volna Kelly Preston színésznővel.

mentorok2012Szombaton este útjára indul a bemutatkozása óta legnézettebb tehetségkutató, az X-Faktor 2012-es, harmadik évada. Az első két széria bizonyította, hogy Magyarországon és a határon túl is számos olyan tehetség él, akik joggal várnak arra, hogy felfedezzék őket. Az X-Faktor énekesei közül többen a hazai popélet meghatározó alakjaivá nőtték ki magukat az elmúlt két év alatt.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite