2021. április 19., hétfő - Emma
Keresés a tartalomban

horoszkopEllenfelei ma ismét meggyőződhetnek arról, hogy Önt nem lehet csak úgy váratlanul meglepni - napi horoszkóp.

PisztolyPisztolyt vitt az iskolába egy kilencéves fiú Mexikóban, ami azután nagyon komoly fegyverraktárhoz vezette a rendőrséget.

horoszkopÖrüljön, hogy akadnak ilyen napok is, amikor már az is izgalomszámba megy, ha levelet hoz a postás - napi horoszkóp.

alvo_noVideóra vette anyja alvajárását, sőt alvatáncát egy amerikai ifjú, majd pedig megosztotta a világgal az interneten.

horoszkopSzeretői, akik már régen eltűntek az életéből, vagy akik hosszabb ideje távol voltak Öntől, most visszatérnek, sőt, soha el nem múló szerelmükről biztosítják - napi horoszkóp.

mentorok2012Kiugró nézettségi mutatókat produkált az X-Faktor 2012 második adása. Azonban nemcsak az X-Faktor 2012, hanem az RTL Klub összes főműsoridős adására igaz ez, hiszen megnyerte a nézettségi versenyt a Barátok Közt, A gyanú árnyékában, a Híradó, a Házon kívül, a XXI. Század és a Brandmánia is.

Pál LorettaA második válogatóval folytatódott az X-Faktor 2012, az RTL Klub tehetségkutatója. A műsorban újabb tehetségek és szórakoztató figurák léptek színpadra, olykor mosolyt vagy éppen könnyeket csalva a mentorok és a közönség arcára.

horoszkopMáskor hétfőn vagy alig lehet lelket verni Önbe, vagy olyan undok, hogy mindenki menekül a közeléből - napi horoszkóp

horoszkopRégi, titkos vágya volt, hogy kimenjen a lóversenyre vagy kipróbálja a szerencséjét egy kaszinóban - napi horoszkóp.

mobilharomAz új Nokia Lumia 920-as okostelefon reklámfilmjében a cég azt sugallja hogy a mozgó videót a telefon kamerájával készítették, miközben egy apró hiba miatt, kiderült hogy a filmet professzionális kamerákkal rögzítették.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite