2019. december 11., szerda - Árpád
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2012.08.30

XFactorÚjra X-Faktor lázban ég az ország. Jó hír a tehetségkutató műsor rajongóinak, hogy már nem kell sokat várniuk, hiszen a héten szombaton, szeptember 1-én indul az RTL Klubon az X-Faktor harmadik szériája, amely a műsorkészítők szerint sok újdonsággal fogja meglepni a nézőket.

ÖkölMegütötte Pozsgai Zsoltot, az Újszínház főrendezőjét Derzsi János színművész, aki a napokban hagyta el a színházat - írta csütörtöki számában a Blikk.

eskuvoHasonlóra plasztikáztatta az arcát egy pár Kínában pár héttel az esküvője előtt, mert a néphit szerint minél jobban hasonlít egymásra egy férj és feleség, annál boldogabb és szerencsésebb a házasságuk.

horoszkopMinél tovább telik-múlik az idő, annál jobban tart a bekövetkező ismeretlen „támadástól", és már szinte megkönnyebbül, ha valóban megérkezik - napi horoszkóp.

George ClooneyGeorge Clooney megválna a Comói-tó partján birtokolt gyönyörű villájától - tudta meg az olasz sajtó, mely szerint az amerikai színész a villát ostromló lesifotósoktól akar menekülni.

horoszkopAz ötleteket, amelyeket ma akkora hévvel képvisel, mint csak ritkán, üzleti partnerei nem támogatják - napi horoszkóp.

horoszkopA függetlenségéért vívott küzdelemben ezen a napon újabb sikereket könyvelhet el - napi horoszkóp.

horoszkopAz erős frontátvonulás sokakat megvisel, fejfájásra, rosszullétre hivatkoznak, Önnek viszont kutya baja - napi horoszkóp

horoszkopOlyan értesülést kap, amelyek feldúlják a nyugalmát, vagy megörvendeztetik, de egy biztos, nem érinti Önt semlegesen - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.08.25

gyertyákGyászol a stand up comedy világa miután 95 éves korában elhunyt a műfaj egyik pionírja, Phyllis Diller.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite