2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban

horoszkopA bolygók ma felhívják a figyelmét a pénzre, a szakmai, üzlettársi vagy szerelmi kapcsolatokra, és természetesen a bizalmas ügyekre - napi horoszkóp.

horoszkopÖnbizalma kínosan megnövekedhet, és a siker látható eredményei másokat is irigységgel tölthetnek el - napi horoszkóp

horoszkopAz is befolyásolja az eseményeket, hogy Ön mikor született - napi horoszkóp.

horoszkopEzután gyakrabban fog hasonló problémákkal találkozni, ezért különösen fontos lenne, hogy a realitást vegye jobban figyelembe, és az elképzeléseit mindig a gyakorlat próbájának vesse alá- napi horoszkóp.

sulyemeloA sportoló egy múlt heti verseny után halt meg. Figyelem a cikkhez tartozó video nyugalom megzavarására alkalmas képeket tartalmaz!!!

john travoltaA The National Enquirer közlése szerint, a most 62 éves Doug Gotterba, azt állítja hogy viszonyt folytatott a hollyoodi sztárral még mielőtt az megnősült volna Kelly Preston színésznővel.

mentorok2012Szombaton este útjára indul a bemutatkozása óta legnézettebb tehetségkutató, az X-Faktor 2012-es, harmadik évada. Az első két széria bizonyította, hogy Magyarországon és a határon túl is számos olyan tehetség él, akik joggal várnak arra, hogy felfedezzék őket. Az X-Faktor énekesei közül többen a hazai popélet meghatározó alakjaivá nőtték ki magukat az elmúlt két év alatt.

horoszkopÖn legszívesebben megállítaná az időt, ha tehetné, újra és újra ezt a mai napot szeretné megélni - napi horoszkóp

horoszkopAz ikreket környezetük boldognak, energikusnak látja, a rákoknak nagy nap ez a mai, a szüzek a mai napon teljesen kimerültnek zaklatottnak érzik magukat, a mérlegeknek a mai nap kifogástalanul alakul, a skorpióknak a hangulatuk ma mélypontra süllyed, a vízöntőknek a mai nap alkalmas arra, hogy új feladatokat vállaljon, a halak a mai napon legyenek kissé óvatosabbak a pénzügyekben - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

Bulvár - 2012.08.30

XFactorÚjra X-Faktor lázban ég az ország. Jó hír a tehetségkutató műsor rajongóinak, hogy már nem kell sokat várniuk, hiszen a héten szombaton, szeptember 1-én indul az RTL Klubon az X-Faktor harmadik szériája, amely a műsorkészítők szerint sok újdonsággal fogja meglepni a nézőket.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite