2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban

mentorok2012Kiugró nézettségi mutatókat produkált az X-Faktor 2012 második adása. Azonban nemcsak az X-Faktor 2012, hanem az RTL Klub összes főműsoridős adására igaz ez, hiszen megnyerte a nézettségi versenyt a Barátok Közt, A gyanú árnyékában, a Híradó, a Házon kívül, a XXI. Század és a Brandmánia is.

Pál LorettaA második válogatóval folytatódott az X-Faktor 2012, az RTL Klub tehetségkutatója. A műsorban újabb tehetségek és szórakoztató figurák léptek színpadra, olykor mosolyt vagy éppen könnyeket csalva a mentorok és a közönség arcára.

horoszkopMáskor hétfőn vagy alig lehet lelket verni Önbe, vagy olyan undok, hogy mindenki menekül a közeléből - napi horoszkóp

horoszkopRégi, titkos vágya volt, hogy kimenjen a lóversenyre vagy kipróbálja a szerencséjét egy kaszinóban - napi horoszkóp.

mobilharomAz új Nokia Lumia 920-as okostelefon reklámfilmjében a cég azt sugallja hogy a mozgó videót a telefon kamerájával készítették, miközben egy apró hiba miatt, kiderült hogy a filmet professzionális kamerákkal rögzítették.

horoszkopA bolygók ma felhívják a figyelmét a pénzre, a szakmai, üzlettársi vagy szerelmi kapcsolatokra, és természetesen a bizalmas ügyekre - napi horoszkóp.

horoszkopÖnbizalma kínosan megnövekedhet, és a siker látható eredményei másokat is irigységgel tölthetnek el - napi horoszkóp

horoszkopAz is befolyásolja az eseményeket, hogy Ön mikor született - napi horoszkóp.

horoszkopEzután gyakrabban fog hasonló problémákkal találkozni, ezért különösen fontos lenne, hogy a realitást vegye jobban figyelembe, és az elképzeléseit mindig a gyakorlat próbájának vesse alá- napi horoszkóp.

sulyemeloA sportoló egy múlt heti verseny után halt meg. Figyelem a cikkhez tartozó video nyugalom megzavarására alkalmas képeket tartalmaz!!!

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite