2019. december 16., hétfő - Etelka
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2012.08.25

gyertyákGyászol a stand up comedy világa miután 95 éves korában elhunyt a műfaj egyik pionírja, Phyllis Diller.

horoszkopAz ikreknek ma a családtagjai nem várt meglepetéseket okoznak, a rákok ma annyira örülnek a hétvégének, hogy a legelbűvölőbb arcukat mutatják a környezetüknek, a skorpiók egy kockázatos vállalkozásba kezdtek és most ideges, mert nem tudja, hogy jó lóra tett-e vagy sem, a halaknak ma is bebizonyosodik, hogy a szombat az ő napjuk - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

Ecce HomoTörik a fejüket spanyol kulturális illetékesek, hogy mit tegyenek azzal a 20. századi, Jézus Krisztust ábrázoló festménnyel, amelyet alaposan tönkretett egy botcsinálta restaurátor.

vadkenderKannabiszpalántákra bukkantak egy francia börtön kertjében, amelyet a rabok műveltek meg.

horoszkopAzt nem ígérik a csillagok, hogy minden úgy megy, mint a karikacsapás, de azt igen, hogy végül is minden feladattal megbirkózik - napi horoszkóp.

krokiegyValószínűleg krokodilt látott két gyerek a Dráva felső szakaszán Ausztriában - jelentette csütörtökön az osztrák rádió.

horoszkopA felismeréstől szárnyakat kap, és kedvesebb lesz, mint valaha. Meg is lesz az eredménye - napi horoszkóp

horoszkopA rákoknak ma olyan jó kedvük lesz, hogy madarat lehetne velük fogatni, a skorpiók ma fordulatos napra ébredtek, a vízöntők tele vannak jobbnál-jobb ötletekkel azonban a megvalósításukhoz türelem kell, a halaknak ma minden oldalról támogatásba és elismerésben lesz részük - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkopSajnos egyetlen mód a magányra a zárt ajtó és a kihúzott, kikapcsolt telefon. Ha napközben nem is, legalább este tegye meg - napi horoszkóp

szeretkezesTöbb nyelvet beszélő, karizmatikus és gyakran magasan képzettek azok a luxuskísérők, akik nem csak szexuális szolgáltatást nyújtanak. 700 euróért, ha kell, eljátsszák a szerető partnert is.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite