2021. április 11., - Zsolt, Leó
Keresés a tartalomban

ÖkölMegütötte Pozsgai Zsoltot, az Újszínház főrendezőjét Derzsi János színművész, aki a napokban hagyta el a színházat - írta csütörtöki számában a Blikk.

eskuvoHasonlóra plasztikáztatta az arcát egy pár Kínában pár héttel az esküvője előtt, mert a néphit szerint minél jobban hasonlít egymásra egy férj és feleség, annál boldogabb és szerencsésebb a házasságuk.

horoszkopMinél tovább telik-múlik az idő, annál jobban tart a bekövetkező ismeretlen „támadástól", és már szinte megkönnyebbül, ha valóban megérkezik - napi horoszkóp.

George ClooneyGeorge Clooney megválna a Comói-tó partján birtokolt gyönyörű villájától - tudta meg az olasz sajtó, mely szerint az amerikai színész a villát ostromló lesifotósoktól akar menekülni.

horoszkopAz ötleteket, amelyeket ma akkora hévvel képvisel, mint csak ritkán, üzleti partnerei nem támogatják - napi horoszkóp.

horoszkopA függetlenségéért vívott küzdelemben ezen a napon újabb sikereket könyvelhet el - napi horoszkóp.

horoszkopAz erős frontátvonulás sokakat megvisel, fejfájásra, rosszullétre hivatkoznak, Önnek viszont kutya baja - napi horoszkóp

horoszkopOlyan értesülést kap, amelyek feldúlják a nyugalmát, vagy megörvendeztetik, de egy biztos, nem érinti Önt semlegesen - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.08.25

gyertyákGyászol a stand up comedy világa miután 95 éves korában elhunyt a műfaj egyik pionírja, Phyllis Diller.

horoszkopAz ikreknek ma a családtagjai nem várt meglepetéseket okoznak, a rákok ma annyira örülnek a hétvégének, hogy a legelbűvölőbb arcukat mutatják a környezetüknek, a skorpiók egy kockázatos vállalkozásba kezdtek és most ideges, mert nem tudja, hogy jó lóra tett-e vagy sem, a halaknak ma is bebizonyosodik, hogy a szombat az ő napjuk - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite