2021. szeptember 28., kedd - Vencel
Keresés a tartalomban

john travoltaA The National Enquirer közlése szerint, a most 62 éves Doug Gotterba, azt állítja hogy viszonyt folytatott a hollyoodi sztárral még mielőtt az megnősült volna Kelly Preston színésznővel.

mentorok2012Szombaton este útjára indul a bemutatkozása óta legnézettebb tehetségkutató, az X-Faktor 2012-es, harmadik évada. Az első két széria bizonyította, hogy Magyarországon és a határon túl is számos olyan tehetség él, akik joggal várnak arra, hogy felfedezzék őket. Az X-Faktor énekesei közül többen a hazai popélet meghatározó alakjaivá nőtték ki magukat az elmúlt két év alatt.

horoszkopÖn legszívesebben megállítaná az időt, ha tehetné, újra és újra ezt a mai napot szeretné megélni - napi horoszkóp

horoszkopAz ikreket környezetük boldognak, energikusnak látja, a rákoknak nagy nap ez a mai, a szüzek a mai napon teljesen kimerültnek zaklatottnak érzik magukat, a mérlegeknek a mai nap kifogástalanul alakul, a skorpióknak a hangulatuk ma mélypontra süllyed, a vízöntőknek a mai nap alkalmas arra, hogy új feladatokat vállaljon, a halak a mai napon legyenek kissé óvatosabbak a pénzügyekben - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

Bulvár - 2012.08.30

XFactorÚjra X-Faktor lázban ég az ország. Jó hír a tehetségkutató műsor rajongóinak, hogy már nem kell sokat várniuk, hiszen a héten szombaton, szeptember 1-én indul az RTL Klubon az X-Faktor harmadik szériája, amely a műsorkészítők szerint sok újdonsággal fogja meglepni a nézőket.

ÖkölMegütötte Pozsgai Zsoltot, az Újszínház főrendezőjét Derzsi János színművész, aki a napokban hagyta el a színházat - írta csütörtöki számában a Blikk.

eskuvoHasonlóra plasztikáztatta az arcát egy pár Kínában pár héttel az esküvője előtt, mert a néphit szerint minél jobban hasonlít egymásra egy férj és feleség, annál boldogabb és szerencsésebb a házasságuk.

horoszkopMinél tovább telik-múlik az idő, annál jobban tart a bekövetkező ismeretlen „támadástól", és már szinte megkönnyebbül, ha valóban megérkezik - napi horoszkóp.

George ClooneyGeorge Clooney megválna a Comói-tó partján birtokolt gyönyörű villájától - tudta meg az olasz sajtó, mely szerint az amerikai színész a villát ostromló lesifotósoktól akar menekülni.

horoszkopAz ötleteket, amelyeket ma akkora hévvel képvisel, mint csak ritkán, üzleti partnerei nem támogatják - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite