2019. január 21., hétfő - Ágnes
Keresés a tartalomban

horoszkop

Ma olyan sok és értékes támogatást kap a legkülönbözőbb emberektől, hogy igazán csak magának tehet szemrehányást, ha nem ér el immár jelentős sikereket- napi horoszkóp.

SwarovskiIntézeti gondozásban lévő fiatal lányokkal dolgoztatott az 1960-as évek végén a Swarovski osztrák ékszergyártó vállalat - írta egy szerdai osztrák napilap.

horoszkopTalán ezért viseli el jobban a környezete, talán azért, mert már megszokták a veszélyeit, vagy csupáncsak kipihenték magukat- napi horoszkóp.

beagle

Egy érzelmes video. Nagyon „cukinak" tűnik majd a kutyák viselkedése mindaddig, míg meg nem ismeri a történetüket. Azok után már inkább sírni lesz kedve mindenkinek. Sokan nem akarják elhinni amit látnak.

eltonjohnA híres brit énekes Elton John egy Saint- Tropez-i jachton, a buli hevében megmutatta a hátsóját a fotósoknak.

Bulvár - 2012.08.14

baba01A családot és az orvosokat is meglepte az augusztus 8-án Debrecenben született Erdős Zselyke, aki 6300 grammal és 63 centivel látta meg a napvilágot.

horoszkopNem sokban különbözik a tegnapi naptól a mai. Tulajdonképpen nem történik semmi különös vagy szokatlan, így semmi jó vagy rossz - napi horoszkóp

Rekasi_KarolyRékasi Károly befeküdt a János Kórházba, ahol egy speciális műszert erősítettek a testére, amivel egy napon át vizsgálták a szívműködését. A színművész óvatosságból vállalta a vizsgálatokat, hiszen július végén egy alföldi kiruccanás közben rosszul lett.

halálKét éven át ült holtan karosszékében egy nő bécsi önkormányzati lakásában, míg végre felfedezték tetemét.

horoszkopMinden hét kezdetén úgy érzi, hogy tele van energiával, hogy semmilyen feladat nem fog ki az Ön képességen - napi horoszkóp

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite