2021. szeptember 23., csütörtök - Tekla
Keresés a tartalomban

horoszkopA függetlenségéért vívott küzdelemben ezen a napon újabb sikereket könyvelhet el - napi horoszkóp.

horoszkopAz erős frontátvonulás sokakat megvisel, fejfájásra, rosszullétre hivatkoznak, Önnek viszont kutya baja - napi horoszkóp

horoszkopOlyan értesülést kap, amelyek feldúlják a nyugalmát, vagy megörvendeztetik, de egy biztos, nem érinti Önt semlegesen - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.08.25

gyertyákGyászol a stand up comedy világa miután 95 éves korában elhunyt a műfaj egyik pionírja, Phyllis Diller.

horoszkopAz ikreknek ma a családtagjai nem várt meglepetéseket okoznak, a rákok ma annyira örülnek a hétvégének, hogy a legelbűvölőbb arcukat mutatják a környezetüknek, a skorpiók egy kockázatos vállalkozásba kezdtek és most ideges, mert nem tudja, hogy jó lóra tett-e vagy sem, a halaknak ma is bebizonyosodik, hogy a szombat az ő napjuk - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

Ecce HomoTörik a fejüket spanyol kulturális illetékesek, hogy mit tegyenek azzal a 20. századi, Jézus Krisztust ábrázoló festménnyel, amelyet alaposan tönkretett egy botcsinálta restaurátor.

vadkenderKannabiszpalántákra bukkantak egy francia börtön kertjében, amelyet a rabok műveltek meg.

horoszkopAzt nem ígérik a csillagok, hogy minden úgy megy, mint a karikacsapás, de azt igen, hogy végül is minden feladattal megbirkózik - napi horoszkóp.

krokiegyValószínűleg krokodilt látott két gyerek a Dráva felső szakaszán Ausztriában - jelentette csütörtökön az osztrák rádió.

horoszkopA felismeréstől szárnyakat kap, és kedvesebb lesz, mint valaha. Meg is lesz az eredménye - napi horoszkóp

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite