2019. április 21., - Konrád
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBűnmegelőzési konferenciát tartottak Salgótarjánban

Bűnmegelőzési konferenciát tartottak Salgótarjánban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztálya szervezésében „Élet elleni bűncselekmények helyszíni szemléje" címmel került megrendezésre konferencia a 2011. december 1-jén a főkapitányság tanácstermében.

bunmegkonf

A rendezvény célja volt, hogy a megyei bűnügyi szakemberek minél több hasznos ismeretanyaghoz jussanak a kiemelt súlyú bűncselekmények helyszínén tapasztaltakról és az ott helyesen rögzíthető nyomokról, elváltozásokról, valamint azokról a körülményekről, amelyekre azonnal fel kell figyelni a szemle során.

Nagy Tivadar r. alezredes a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztályának vezetője annak érdekében, hogy széles körű információhoz jussanak a résztvevő kollégák, az ország kilenc - Szabolcs-Szatmár-Bereg, Békés, Heves, Győr-Moson-Sopron, Tolna, Fejér, Zala, Borsod, Vas - megyei főkapitányság, és a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi technikai osztályának vezetőjét kérte fel előadásaik megtartására.

bunmegkonfegy

Az osztályvezetők beszámoltak hatóságaik illetékességi területén az elmúlt időszakban elkövetett emberölés és más kiemelt súlyú bűncselekmények helyszíni szemléjéről.

Az előadáson részt vettek a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság hat rendőrkapitányságának bűnügyi osztályvezetői, bűnügyi technikai csoportok vezetői, valamint a teljes bűnügyi személyi állomány, összesen ötvenhét fővel.


HÍR PORT 24

 

2011-12-05

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite