2019. augusztus 26., hétfő - Izsó
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBűnösnek vallotta magát és sírt a macsétás gyilkos

Bűnösnek vallotta magát és sírt a macsétás gyilkos


Bűnösnek vallotta magát büntetőperének első tárgyalási napján, kedden az a salgótarjáni férfi, aki bozótvágó késsel gyilkolta meg volt élettársát és annak új barátját 2009. december 14-én Salgótarjánban.

Fekete László


Bűnösnek vallotta magát a kedden kezdődött tárgyalássorozatán a salgótarjáni "macsetás gyilkos". Fekete László 2009. decemberében brutális kegyetlenséggel kaszabolt szét egy párt egy félméteres pengehosszúságú macsétával a vásárlók szeme láttára egy salgótarjáni üzletben.


A különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett gyilkosságot ismertető ügyész, Sziliné dr. Séber Anita részletesen ismertette a gyilkosságot, amit az üzlet kamerája is rögzített. Az igazságügyi elmeorvosi szakértő jelentése szerint a 29 éves férfi bár súlyosan személyiségzavaros, a tettét ép elmeállapotban követte el.

Fekete László zokogva tett vallomásában elmondta: azért ölt, mert szerette a lányt, a tettét súlyosan megbánta és áldozatai szüleinek a megbocsátását kérte. Az áldozatok szülei nem vagyoni kártérítésre is igényt tartanak. A tárgyalás péntekig a tanuk meghallgatásával és a bizonyítékok bemutatásával folytatódik, ítélet májusra várható. A védőügyvéd, Czudar Sándor szerint sajnos a bizonyítékok is azt mutatják, hogy az eset egyértelmű, már csak az a kérdés, hogy Fekete László ténylegesen letöltendő életfogytiglant kap-e.

A témához kapcsolódó cikkeink:


Kedden áll bíróság elé a salgótarjáni macsétás gyilkos>>>


Elsírta magát a bozótvágós gyilkos>>>

 

Forrás: MTI/Nógrád24.hu
Fotó: Komka Péter - MTI

 

2011-03-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite