2019. április 20., szombat - Konrád, Tivadar
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBűnügyi hírek Nógrád megyéből

Bűnügyi hírek Nógrád megyéből


Fém tárgyak után kutatott a mátraverebélyi családi házakban a kamasz; egy balassagyarmati áruházból pulóvert akart eltulajdonítani a két fiatal.

rendbt

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás és lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 17 éves mátraverebélyi fiú ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. január 17-ét megelőző napokban egy mátraverebélyi családi ház kerítésének kapuján átmászott, majd a ház mögötti fészerből eltulajdonított egy kézikocsit, különböző vasanyagokat, fejszéket és egyéb használati tárgyakat. A helyszínre érkező rendőrök az eltulajdonított, és egy füves területen elrejtett értékek egy részét megtalálták és lefoglalták. A fiatalkorú megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2014. január 17-én a déli órákban Mátraverebélyben egy lakatlan családi házba, a nyitott ajtón át bement, ahol a szobában a vasból készült gázcsövet meghajlította, de eltörni nem sikerült, így a családi házból nem tulajdonított el semmit. A rendőrök a 17 éves fiút elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást T. Renátó 20 éves hugyagi és 17 éves fiú társa ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2014. január 17-én 10 óra körüli időben egy balassagyarmati áruházból megkíséreltek eltulajdonítani egy pulóvert, melyről az áruvédelmi eszközt a 17 éves fiú letépte. A cselekményük közben a két fiatalt a biztonsági őrök tetten érték, és értesítették a rendőrséget. A járőrök a személyeket a rendőrkapitányságra előállították és a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Forrás: MTI/ NÓGRÁD24

 

 

2014-01-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite