2019. május 26., - Fülöp
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSalgótarján – Bűnügyi őrizetbe került a 61 éves H. Balázs

Salgótarján - Bűnügyi őrizetbe került a 61 éves H. Balázs

A salgótarjáni nyomozók előterjesztést tesznek a 61 éves férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

rendorsegharom

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság négy rendbeli lopás bűntett és egy rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 61 éves H. Balázs ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017. január és április hónapban az egyik kazári hétvégi ház és melléképületének ajtaját befeszítette és onnan különböző elektronikai és háztartási eszközöket, kerti szerszámgépeket, alkoholt és élelmiszereket lopott el. H. Balázs 2017. május 27-én és június 2-án további két salgótarjáni hétvégi házba tört be. A férfi az ingatlanokból egy fúrógépet, láncfűrészt, és különböző használati tárgyakat lopott el. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2017. január és május hónapban összesen négy alkalommal az egyik mátraszelei erdőterületről több fát kivágott és az erdőből ezeken túl még különböző vadkamerát, figyelmeztető táblákat és méhészethez használt eszközöket tulajdonított el.

A nyomozók az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták.

A körzeti megbízott és a bűnügyi nyomozók a  férfit a napokban elfogták és a rendőrkapitányság épületébe előállították. A férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették. A hatóság előterjesztést tesz a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen.

Forrás: Police.hu



2017-06-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite