2019. július 20., szombat - Illés
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBűnügyi őrizetbe vették B. Attilát

Bűnügyi őrizetbe vették B. Attilát


Személyi szabadság megsértése és más bűncselekmények elkövetésével gyanúsítják a salgótarjáni rendőrök a 42 éves karancslapujtői férfit.

elfogás1

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése bűntett, súlyos testi sértés bűntett kísérlete, valamint egyedi azonosító jellel visszaélés és kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást B. Attila 42 éves karancslapujtői lakos ellen.

A jelenlegi adatok alapján a 42 éves férfi a lakásán nőismerősét 2018 májusától 2018. június 14-ig több alkalommal ököllel a testén és az arcán megütötte, majd megfenyegette, hogy amennyiben elhagyja, őt és családját is bántalmazza.

A férfit a rendőrök 2018. június 28-án a délutáni órákban a karancslapujtői tartózkodási helyén elfogták, ahol házkutatást tartottak, melynek során több, kábítószer fogyasztásához használatos tárgyat, valamint bruttó 27,6 gramm súlyú, alumínium pakettbe csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak meg és foglaltak le. A lefoglalt fehér színű por kábítószer gyorsteszttel történő vizsgálata methadon típusú kábítószer jelenlétét mutatta ki. A férfi ház előtt parkoló gépjárművét a hatóság tagjai átvizsgálták és megállapították, hogy arról a férfi a forgalmi rendszámot eltávolította és arra egy másik - ugyanolyan típusú - személygépkocsira kiadott hatósági jelzést szerelt fel.

A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

 Forrás: Police.hu


2018-06-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite