2019. március 21., csütörtök - Klaudia
Keresés a tartalomban
BulvárChippendale fiúkkal foglalja le magát Koltai Róbert!

Chippendale fiúkkal foglalja le magát Koltai Róbert!


Koltai RóbertKoltai Róbert ismét nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen jelenleg egy magyar-angol koprodukcióban forgatja legújabb filmjét, amelyben Szabó Győző és Pindroch Csaba mellett több világsztár is feltűnik majd. Koltai Róbert elárulta, hogy a két magyar fiú ügyetlen chippendale fiúkat játszik majd a moziban, amiből már 32 napot le is forgattak. A művész azt is elárulta, hogy nem csak rendez, hanem ő maga is játszik a filmben, méghozzá egy erős epizódszerepet.


"A film kellős vége felé járunk, mert harminckét napot már forgattunk, és most várunk a tavaszi, meleg időre" - meséli a a Tabu Tv-nek Koltai Róbert, akinek új filmje Londonban játszódik. "A magyar sztárok mellett játszik benne Vinnie Jones, Michael Madsen és Jamelia is. Ez egy komédia, ami chippendale fiúkról, meg sok mindenről szól" - árulta el a színész-rendező.


Koltai arról is beszélt, hogy Szabó Győző és Pindroch Csaba Európa két legjobb chippendale táncosa helyett érkezik Londonba, de egyáltalán nem értenek a mesterséghez. "Mindenféle fordulatok meg kalandok miatt a két színész érkezik meg a profi vetkőzők helyett, és ennek Michael Madsen nem nagyon örül, amikor észreveszi, hogy becsapták" - taglalja a film történetét a Tabu Tv Koltai Róbert, aki elárulta, hogy Adrien Paul végül nem játszik a filmben.


"Nekem nagy öröm volt, hogy ilyen nagy, világhírű színészekkel ilyen közel kerüljek, mint rendező és színész is, hiszen én is játszom egy nagyobb epizódszerepe!" - ecseteli a jelenlegi munkáját Koltai, akinek minden vágya, hogy sokan lássák majd a filmet.

2010-04-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite