2019. július 16., kedd - Valter
Keresés a tartalomban
BulvárClaudia fotójával búcsúzott az élettől Daróczi

Claudia fotójával búcsúzott az élettől Daróczi


Claudia és DarócziSzerelme, Liptai Claudia képét küldte el halála előtt barátainak Daróczi Dávid - értesült rendőrségi forrásaiból a Blikk. A bulvárlap úgy tudja: a volt kormányszóvivő halála előtt MMS-képeket küldött öt telefonszámra. A fotón, illetve fotókon ő és a Mokka műsorvezetője volt látható - árulta el a lap informátora, aki szerint az érintett, már kihallgatott tanúk számára így lassan körvonalazódtak a tragédia okai.


Mint ismert, Claudia a televíziós nyilatkozataitól eltérően nemrég azt mondta: szakítottak egymással az öngyilkosságot megelőzően, s úgy tűnt, döntésük végleges.
Az újságnak nyilatkozó Hang András pszichológus szerint a fotók beszédesebbek, mint egy búcsúüzenet. A fotókkal üzent az elhunyt. Azok tartalma válasz a miértekre. Azt így utólag szinte lehetetlen rekonstruálni, hogy bánatában vagy haragjában, bosszúból küldte el több helyre a fotókat - fejtette ki a szakember, aki szerint egy mély depresszióban szenvedő embernek még egy szakításnál kisebb negatív impulzus is elég az összeomláshoz.


A Blikk egyébként úgy tudja: ha lassan is, de Liptai Claudia kezdi összeszedni magát. A múlt héten már az egyik szappanopera forgatásán is részt vett, s úgy tűnik, a munkaterápia hatásos volt. Állítólag az őt foglalkoztató kereskedelmi csatorna negyedévet értékelő értekezletére is bement, holott nem lett volna kötelező számára. Egyre többet beszél a kollégáival is telefonon. Úgy tudni, a fokozatosság elvét be szeretnék tartani a csatornánál, így a reggeli műsorába egyelőre nem tér vissza.


Forrás: Blikk/Nógrád24.hu

2010-05-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite