2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
BulvárClaudia is követni akarta a halálba szerelmét - A Daróczi-tragédia újabb fejleményei

Claudia is követni akarta a halálba szerelmét - A Daróczi-tragédia újabb fejleményei


Daróczi Dávid01Az egyik bulvárlap azt állítja, a volt kormányszóvivő régóta készült az öngyilkosságra, és ezt környezete is tudta. nem felakasztotta, hanem megfojtotta magát, előtte pedig sms-ben búcsúzott el kedvesétől, aki egy tévéműsorban azt is elárulta: Daróczi Dávid nemrég megkérte a kezét. Egy másik bulvárlap ugyanakkor egy pletykára hivatkozik, miszerint a pár a múlt hét szerdán szakított.


Daróczi Dávid hetek óta készült arra, hogy véget vet az életének - írja a Blikk. A volt kormányszóvivő pénteken végleg feladta a harcot, és megtette azt a pár lépést, ami szerinte a legjobb megoldást jelentette: öngyilkos lett.


Megfojtotta magát?
A bulvárlap szerint ugyanis nem felakasztotta, hanem egy radiátorcsőhöz kötött nadrágszíjjal szabályosan megfojtotta magát.
Nem akarták egyedül hagyni
A Blikk szerint Daróczi hetek óta többször is szóba hozta, hogy nem szeretne belső démonjaival többé együtt élni. Szerelme, Liptai Claudia és barátai is tudták, Daróczi öngyilkosságra készül. Szerettei rettegtek attól, hogy egyszer valóban megtörténhet a tragédia, éppen ezért szinte állandóan volt vele valaki, nehogy lehetősége legyen a végzetes lépésre.

Daróczi


SMS-ben búcsúzott?
A bulvárlap szerint a végzetes estén SMS-ben búcsúzott el Claudiától. Megírta, mire készül, és azt, hogy minden jó és szép, amit tőle kapott. Claudia ezután értesítette Daróczi egy, a közelben lakó baártját, Hlatky-Schlichter Hubertet, aki azonnal rohant az Andrássy úti lakásba, de nem sikerült megakadályozni az öngyilkosságot. Amikor rátalált, Daróczi - a Blikk szerint - még életben volt, Hubert pumpálta a levegőt a testébe, de sem ő, sem a kiérkező mentők nem tudták már megmenteni.


Megkérte Claudia kezét?
Liptai Claudia az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában azt mondta: Daróczi Dávid egy hete megkérte a kezét, és egy gyűrűt is kapott tőle. A műsorvezetőnő is elmondta azt, hogy a volt kormányszóvivő saját démonjaival küzdött. Hiába szerették sokan, magát nem tudta szeretni - ez vezetett az öngyilkossághoz. Claudia elárulta azt is: maga is elgondolkodott azon, hogy követi a halálba szerelmét.


Adott magyarázatot?
A Napi Ász azt állítja, hogy újságírójuknak az egyik rendőr azt állította: Daróczi Dávid gondoskodott arról, hogy kiderüljön, mi történt. Búcsúlevél vagy bármilyen más magyarázat azonban a mai napig nem került elő, és Daróczi családja is arra kér mindenkit, ne is keressenek választ.
Ádok Zoli énekes, akinek egyébként pszichológus végzettsége van, a bulvárlapnak azt mondta: életvidám, kedves, jólelkű embernek ismerte meg Daróczi Dávidot, akit egyáltalán nem tartott depresszióra hajlamosnak.


Gesztesi segít Claudiának
Gesztesi Károly színművész pedig a következőt nyilatkozta: elváltunk Claudiával, másfél éve nem élünk együtt, így nem követem a magánéletét, ugyanakkor bármikor nagyon szívesen segítek neki. Az azonban legyen az én magánügyem, hogy az elmúlt napokban, a történtek óta beszéltem-e vele - tette hozzá.


Szakítottak Claudiával?
A Bors egy tévésberkekben elterjedt pletykára hivatkozik, miszerint Claudia a múlt szerdán szakított Daróczival, ezt állítólag a bulvárlap névtelenséget kérő forrásai is megerősítették. Ezzel magyarázzák, hogy a fülig szerelmes Daróczi visszatért legénylakásába, ahol holmijai dobozokban maradtak.

2010-04-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite