2019. április 23., kedd - Béla
Keresés a tartalomban
BulvárCristofel visszaköltözik a villába?

Cristofel visszaköltözik a villába?

Több mint ötvenezren csatlakoztak az internetes kampányhoz, melyet azok indítottak, akik Cristofelt visszajuttatnák a VV 5- be. A fiú bizakodik, de a csatornát nem érdekli a mozgalom.

ck

Cristofel mellett népes rajongótábora sem tud megbékélni a ValóVilág 5 vasárnapi párbajának eredményével. A legnagyobb közösségi portálon egy nap alatt több mint ötvenötezren csatlakoztak ahhoz a kezdeményezéshez, amit azért indítottak, hogy Cristofel visszatérhessen a villába.

- Hihetetlenül sok erőt ad, hogy ennyien álltak mögém, azt kívánom, hogy hétvégére legyenek vagy kétszázezren. Remélem, a tömeg ereje hatással lesz az illetékesekre, és valahogy újra bejuttatnak a villába - mondta lapunknak a kubai szájhős. - Mivel az a szabály, hogy nincsen szabály, nem lenne rossz egy újabb beszavazóshow bármely kategóriában. Mindent megtennék, hogy visszajuttassanak - lelkesedett a skalpvadász, akit Alekosz exének ölelése is motivál.

Most nagyon haragszik rám, de úgy volt korrekt, hogy bevallottam neki: Eszterrel megkívántuk egymást. Elismerem, hibáztam, de nagyon szeretem, kimondottan hiányzik - panaszkodott Cristofel.

Az RTL Klub a tömegmozgalom ellenére sem tervezi a skalpvadász fiú visszaköltöztetését.

- Annak semmi realitása nincs, hogy Cristofelt visszaküldjük a játékba tovább küzdeni a fődíjért. A játékszabályok szerint, akit a nézők egyszer kiszavaztak a párbaj során, annak már nem adhatunk újabb esélyt - nyilatkozta Dobsi Adrienn, a műsor sajtófőnöke.


Forrás: borsonline.hu/ HÍR PORT 24

Fotó: vvilag.info

 

2011-10-26

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite