2019. július 22., hétfő - Magdolna
Keresés a tartalomban
BulvárCsak a csodában bízik Németh Kristóf

"Sosem voltam ilyen mélyen" Csak a csodában bízik Németh Kristóf


Németh Kristóf01Fél éve költöztek külön, de Németh Kristóf máig képtelen feldolgozni, hogy felesége elhagyta a családi fészket. Niki hátra hagyta kisfiukat, hogy a mindössze három éves Lócit minél kevésbé viselje meg a szülei közt kialakult érzelmi vihar.

Több bulvárlap akkor azt állította, hogy a fiatalasszony egy másik férfi miatt döntött úgy, új életet kezd, ezt azonban Niki egy tévéinterjúban határozottan cáfolta. A színész azóta többször hangsúlyozta: feleségére anyaként nem szólhat egyetlen rossz szót sem, Lócit gyakran látogatja és sokat vannak együtt, a kisfiú szinte semmit nem érzékelt a változásból, ugyanolyan mosolygós, mint azelőtt.

Németh Kristóf az ügy kipattanása után nem sokkal azt nyilatkozta, hogy mindketten azon dolgoznak, hogy helyrehozzák a félresiklott házasságukat, de konkrét döntésre azóta sem került sor. A színész viszont napról napra rosszabbul van, az Új Ásznak bevallotta, hogy életében csak egyszer érezte magát ennyire mélyen: édesapja halálakor.

„Akkor azonban megszületett Lóci, aki számomra egy olyan kapaszkodót jelentett, akinek segítségével ki tudtam mászni a gödörből" - meséli a lapnak.

Kristóf most is a csodában reménykedik. „Hamarosan le fogunk ülni Nikivel. Azt még nem tudni, mit hoz a jövő, de a gyerek érdekei azt kívánják, hogy tisztázzuk a történteket" - fogalmazott.

 

Forrás: Új ÁSZ/webbulvar.hu/HÍR PORT24

 

2011-02-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite