2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
ItthonCsaknem harminc kerékpárt lopott el két tolvaj

Csaknem harminc kerékpárt lopott el két zalai tolvaj


Csaknem harminc kerékpár ellopását ismerte el eddig az a két férfi, akit a zalaegerszegi rendőrök vettek őrizetbe a napokban - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

rendorsegharom

Május vége óta több olyan bejelentés érkezett a zalaegerszegi rendőrkapitányságra, amely szerint közterületről tűntek el kerékpárok. Több esetben kisebb értékű, lezáratlan járműveket vittek el, és főként forgalmas helyekről, a vasútállomás, a kórház, valamint nagyobb üzletek és áruházak környékéről.

A szálak egy 56 éves hajléktalan férfihoz vezettek, őt a múlt héten fogták el és vették őrizetbe Zalaegerszegen. Tizenegy kerékpár ellopását vallotta be.

Lezárt kerékpárok eltulajdonítása miatt is sorozatban érkeztek bejelentések a rendőrségre, leginkább a könyvtár, a piac, a Platán sor, illetve a Landor-hegy környékéről.

Egy lakossági bejelentés nyomán a zalaegerszegi nyomozók szombat este ellenőriztek egy kerékpáros férfit, aki a gyanú szerint nem sokkal korábban egy üzlet elől lopta el a járművet. A rendőrök a 39 éves helybeli férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A két férfi 29 kerékpár eltulajdonítását ismerte be, de a rendőrök csak hármat találtak meg náluk, ezeket azóta visszaadták tulajdonosaiknak. A rendőrök olyan sértettek jelentkezésére is számítanak, akik eddig nem tettek bejelentést.


Forrás: MTI/ HÍR PORT24

 

 

2012-07-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite