2019. április 19., péntek - Emma
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeCsaládi házakba tört be egy 21 éves férfi Nógrád megyében

Családi házakba tört be egy 21 éves férfi Nógrád megyében

 

Vádemelési javaslattal zárta le a Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 21 éves férfi ellen az eljárást - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

csaladihazakbatortbe

Fotó: police.hu


A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy rendbeli lopás bűntett és egy rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást R. Imre 21 éves bujáki lakos ellen.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2015. augusztus 6-án egy bujáki hétvégi ház ablakát benyomta és onnan különféle műszaki cikket - televíziót, mosógépet, hangfalat, mikrohullámú sütőt -, konyhai kisgépet és fagyasztott húst tulajdonított el. A férfi augusztus végén egy körbe kerített ingatlanra ment be, majd a családi házhoz tartozó melléképület ajtajának üvegét betörte és onnan különféle szeszes italokat tulajdonított el.


A pásztói rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították, hogy a bűncselekmények elkövetésével R. Imre gyanúsítható megalapozottan, akit előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi lakásán megtartott házkutatáson az eltulajdonított tárgyak egy részét a rendőrök megtalálták és lefoglalták.


A 21 éves - jelenleg házi őrizetben lévő - férfi ellen a hatóság a nyomozást a napokban lezárta és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbították a Pásztói Járási Ügyészségnek.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2016-02-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite