2019. július 19., péntek - Emília
Keresés a tartalomban
ItthonCsaládi tragédia Ácson: kizárható az idegenkezűség

Családi tragédia Ácson: kizárható az idegenkezűség


VĂ©reskĂ©sAz MTI rendőrségi forrásból úgy tudja, hogy minden kétséget kizáróan az önmagával is végző 28 éves férfi ölte meg 27 éves élettársát és annak két fiúgyermekét csütörtökön a Komárom-Esztergom megyei Ácson.


Korábban az MTI úgy értesült, hogy a férfi és a nő is akasztás következtében halt meg, de a helyszíni szemle során bebizonyosodott, hogy 10 és a 9 éves fiúkhoz hasonlóan a nőt is késsel ölte meg a férfi. Az eddigi sajtóhírekkel ellentétben a bűncselekménynek nem volt szemtanúja. Korábban több sajtóorgánum is arról írt, hogy reggel egy idős férfit, feltehetően a 27 éves nő édesapját vitték el sérülésekkel a családi házból.
Az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban annyit mondott: családi tragédia történt, amelynek következtében egy 10 és egy 9 éves kisfiú, 27 éves édesanyjuk és egy 28 éves férfi meghalt.
Makula György közlése szerint lakossági bejelentésre ment ki két rendőr csütörtök reggel a családi házhoz, majd az ajtót betörték, és a lakásban négy holttestet fedeztek fel.
Léber Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a helyszínen lévő újságíróknak csütörtök délben mindössze annyit mondott: a rendőrség nem keres elkövetőt, a cselekmény a házban tartózkodók között játszódott le. Tájékoztatása szerint a helyszíni szemle valószínűleg estig elhúzódik.
Makula György kora délutáni sajtótájékoztatóján azt mondta, a haláleset körülményeit az ORFK saját hatáskörébe vonta, és emberölés gyanújával megindította a nyomozást.


Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2010-08-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite