2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
BulvárCsepregi Éva bevállalná a plasztikai műtétet

Csepregi Éva bevállalná a plasztikai műtétet


Csepregi ÉvaAz énekesnő szerint egyetlen dolgot kéne betartanunk a plasztikák terén: fiatal korban, szülés előtt ne játsszunk a testünkkel.


A Neoton Família sztárja egyáltalán nem ítéli el azokat a sztárokat, akik mellesleg, vagy más módon plasztikáztatják magukat, sőt ha indokoltnak találná, akkor Ő is bevállalna hasonló beavatkozást.


- Szerintem a plasztikáztatás az magánügy, de abszolút egyetértek vele, hogy ha valaki jó és diszkrét orvoshoz megy, na meg persze, ha tényleg szükség van rá - meséli a tabutv.hu riporterének Csepregi Éva, aki tisztában van azzal, hogy a hazai hírességek nagy része már meglátogatott szikével szépítő szakembereket.


- Valószínűleg egyszer majd én is elgondolkodom rajta, hogy szakorvoshoz fordulok... Egyébként személy szerint is ismerek olyan szakmabelieket, akik a mellükkel kapcsolatban nem voltak elégedettek, vagy más problémájuk volt a testükkel - mondta el a Neoton Família sztárja, aki szerint jogos, ha valaki plasztikai sebész segítségét kéri egy-egy szépítéshez.


Csepregi Éva azonban nem csak bátorít, hiszen szerinte mindenképp alaposan át kell gondolni, ha valaki egy komolyabb beavatkozást szeretne végrehajtani magán, sőt van olyan "praktika" is, amit a művészeknek egyáltalán nem javasol.


- A botoxot azért nem szeretem, mert ha én bármilyen színpadon vagyok, akkor az arcomat szeretem használni, ez a kezelés pedig olyan, hogy merev lesz az ember arca tőle, és ez sem egy színésznőnek, sem egy énekesnőnek nem tud jót tenni! - osztotta meg az énekesnő, aki szerint egyetlen dolgot kéne betartanunk a plasztikák terén: fiatal korban, szülés előtt ne játsszunk a testünkkel!

 

Forrás: TabuTv/HÍR PORT24

 

 

2010-07-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite