2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeCserbenhagyásos baleset szemtanúit keresi a Nógrád megyei rendőrség

Cserbenhagyásos baleset szemtanúit keresi a Nógrád megyei rendőrség


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya indított eljárást cserbenhagyás vétség megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

cserbenhagyas

Fotó: police.hu


A rendelkezésre álló adatok szerint egy 43 éves férfi közlekedett gépkocsival 2017. október 6-án 20 óra 5 perckor a 21-es számú főúton Pásztó és Szurdokpüspöki közötti útszakaszon, amikor egy enyhén jobbra ívelő útkanyarulatban észlelte, hogy - az „előzni tilos" jelzőtábla figyelmen kívül hagyásával - egy fehér színű, újszerű, Mercedes személygépkocsival eddig ismeretlen személy egy szemből közlekedő járműszerelvény előzésébe kezdett. A 43 éves férfi, hogy a frontális ütközést elkerülje, járművét hirtelen jobbra kormányozta, majd a szalagkorlátnak ütközött. A Mercedes típusú személygépkocsival annak vezetője, megállás nélkül Salgótarján irányába továbbhajtott. A baleset következtében a 43 éves férfi könnyű sérülést szenvedett.


A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon (Salgótarján, Kossuth út 5 sz.), vagy hívja a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-32-312-148-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, továbbá a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Forrás: POLICE

2017-10-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite