2019. június 27., csütörtök - László
Keresés a tartalomban
NagyvilágCs. László magyar milliárdos holttestét találták meg Thaiföldön

Thaiföldi hírportál: Cs. László magyar milliárdos holttestét találták meg Thaiföldön


A thaiföldi rendőrség DNS-vizsgálattal azonosította az áprilisban egy Szamuj szigeti villában talált holttestet, amely Cs. László magyar üzletemberé - írta kedden a Phuket News hírportál.

police

A villa a hírportál szerint egy M. David néven ismert magyar-izraeli kettős állampolgár tulajdonában van, akit egy phuketi börtönben őriznek. Azzal gyanúsítják, hogy november végén meggyilkolt egy másik magyar üzletembert, a 47 éves R. Pétert.

Szurat Thani tartomány rendőrfőnöke, Kiattipong Khaoszum-ang vezérőrnagy a hírportálnak kedden elmondta, hogy a múlt héten kapták meg a DNS-vizsgálat eredményét, amely során a holttestből vett mintát a Cs. László anyjától kapott DNS-mintával hasonlították össze.

A 38 éves férfinak, akinek a villája alatt a holttestet megtalálták, és akinek M. David névre van kiállítva egy izraeli útlevele, korábbi jelentések szerint N. Gábor néven magyar útlevele is van.

A rendőrség a nyomozás során kihallgatta M. David thaiföldi feleségét is, és ennek alapján fogtak gyanút, hogy a férj gyilkolhatta meg Cs. Lászlót is, aki 2011. február 15-én érkezett Bangkokba, két nappal később Szamuj szigetére utazott, majd eltűnt. Cs. László eltűnését barátnője jelentette 2011. február 23-án. A Cs. László ügyében indított nyomozás során kiderült, hogy eltűnése után még használták a bankkártyáját, bútort vettek a segítségével.

M. David három villája közül az egyikben most is ott van a vásárolt bútor. Ezenkívül a thaiföldi rendőrség a Szamuj szigetén található villa pincéjében, a betonfödém alatt rábukkant a csontvázra, amelyet most azonosítottak.

 

Forrás:MTI/HÍR PORT24

 

 

2013-05-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite