2019. augusztus 24., szombat - Bertalan
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeCsokival és uniós projekttel kampányolt a miniszterelnök és Juhász Gábor Bátonyterenyén

Csokival és uniós projekttel kampányolt a miniszterelnök és Juhász Gábor Bátonyterenyén


bajnai01Megtámogatta minisztere kampányát Bajnai Gordon, aki hivatalosan az uniós pénzből kibővített bátonyterenyei általános iskola tegnapi avatóünnepségén vett részt. Juhász Gábor, a polgári titkosszolgálatokat irányító tárca nélküli miniszter 1994 óta a körzet országgyűlési képviselője. Két hét múlva vagy egyéniben ismétel újra, vagy az MSZP országos listájában bízhat, a Nógrád megyei listán ugyanis nem kapott befutó helyet.


A polgári titkosszolgálatokat irányító miniszter és a kormányfő csokit vitt a diákoknak a Nógrád megyei Bátonyterenye egyik iskolájába. Az oktatási intézmény új szárnyát fél év alatt húzták fel, a beruházásra 230 millió forint uniós forrást ítélt meg a Gyurcsány-kabinet az önkormányzatnak a Nemzeti Iskolafelújítási Programban. Bajnai Gordon az avatóünnepségen a pedagógusok áldozatvállalását méltatta.

„Engedjék meg, hogy nekik külön is megköszönjem azt, amit itt tesznek, azt az áldozatot, amit ők is az ország többi lakosával együtt vállaltak azért, hogy ebből a válságból ki tudjunk mászni" - fogalmazott a kormányfő.

Arra Bajnai Gordon nem tért ki, hogy a tanárok nem maguk mondtak le a 13. havi fizetésről, és nem maguk vállalták a bérük befagyasztását, hanem a kormány döntött helyettük.

A kibővített Kossuth Iskola mellett van egy másik általános iskolája is a városnak. Az Erkel Iskola szeptembertől nem indít első évfolyamot.

 

2010-03-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite