2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeCsökkent a bűncselekmények száma Nógrád megyében

Csökkent a bűncselekmények száma Nógrád megyében


Dr. Nagy László rendőr dandártábornok értékelte a Nógrád megyei rendőr-főkapitányság elmúlt évi munkáját.

evertekelonograd

Dr. Nagy László rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány 2017. február 15-én Salgótarjánban a Megyeház épületében értékelte a Nógrád megyei rendőrség tavaly végzett munkáját, valamint ismertette az elkövetkező év fontosabb feladatait, célkitűzéseit.

A 2016-os év értékelése során kiemelte, hogy az elmúlt évben regisztrált bűncselekmények száma csökkent, és tovább mérséklődött a közterületen elkövetett és a kiemelten kezelt bűncselekmények száma is. Dr. Nagy László rendőr dandártábornok külön hangsúlyozta, hogy a 14 kiemelt bűncselekmény tekintetében országosan a legjobbak közé tartozó felderítési és nyomozás eredményességi mutatóval rendelkezik a megye. Elmondta továbbá, hogy a személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetek, és a halálos kimenetelű közlekedési balesetek száma kis mértékben emelkedett.

A megyei rendőrfőkapitány kiemelte, hogy a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság magas színvonalon hajtotta végre a bűn- és balesetmegelőzési feladatait, majd köszönetét fejezte ki az állomány tagjainak és az együttműködő társszerveknek.

A rendőr-főkapitányság vezetője az idei év legfontosabb feladatai között meghatározta a közterületi jelenlét további fokozását, a lakosságot leginkább irritáló bűncselekmények - korrupció, lopás, betöréses lopás, személy elleni erőszakos bűncselekmények és a közterületen elkövetett bűncselekmények - elleni hatékony fellépést és a közúti közlekedési balesetek számának visszaszorítását.

Az értekezlet elöljárója Dr. Töreki Sándor rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes megköszönte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság teljes állományának a 2016. évi - országosan is elismert - kivételesnek értékelt munkáját és az elért eredményeket.

 

Forrás: Police.hu2017-02-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite