2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeCsoportos garázdaság Bátonyterenyén

Csoportos garázdaság Bátonyterenyén

 

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást L.Levente 21 éves, O. Szabolcs 29 éves és Sz. Norbert 41 éves bátonyterenyei lakosok, továbbá csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt L. Lóránt 19 éves bátonyterenyei lakos ellen.

csoportosgarazdasagbatonyterenyen


A nyomozás adatai alapján O. Szabolcs és Sz. Norbert 2018. október 6-án 22 óra 30 perc körül Bátonyterenye, Alkotmány út közelében egy személygépkocsival közlekedett, amikor megálltak L. Lóránt és baráti társasága mellett. Ott a 29 éves férfi egy bottal a kezében támadóan akart kiszállni a gépkocsiból, amit L. Lóránt úgy akadályozott meg, hogy visszalökte őt az autóba. Ekkor a járművezető oldaláról a 41 éves férfi, kezében egy vascsővel kiszállt, amivel több alkalommal lesújtott 19 éves haragosára, majd közöttük dulakodás alakult ki. Ekkor L. Levente, az időközben földre került vascsövet kezébe vette, amivel két ütést mért Sz. Norbertre. Ezt követően O. Szabolcs és 41 éves társa gépkocsival elhajtottak a helyszínről.


A történtek után 15 percre, Bátonyterenye, Szorospataki úton O. Szabolcs és Sz. Norbert újra rátámadt a 21 éves és a 19 éves férfira, több alkalommal megütve őket.


A rendőrök a négy férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók Sz. Norbertet és O. Szabolcsot őrizetbe vették és az illetékes ügyészség felé előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

 

Forrás: POLICE

 

2018-10-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite