2019. augusztus 21., szerda - Sámuel
Keresés a tartalomban
BulvárDamu Roland állva erőszakolta meg Tímeát

Damu Roland állva erőszakolta meg Tímeát

Álló helyzetben erőszakolta meg Damu Roland volt barátnőjét, Palácsik Tímeát az ügyészség szerint.

Damu


A vádirat részletesen leírja az állítólagos erőszakot. Damu ügyvédje szerint elképzelhetetlen, hogy így bárki meg tudjon erőszakolni egy nőt.


A vádirat szerint a következőképpen erőszakolta meg Damu Roland Palácsik Tímeát:

„A vádlott a sértett jobb felkarját megragadta, annál fogva őt a földről felhúzta, testével a falhoz szorította, és elővette nemi szervét, majd a sértett tiltakozása és ütlegelése közepette izgatni kezdte magát. A sértettet szorosan átölelte, bal kezével annak jobb vállát leszorította, míg jobb kezével nemi szervét próbálta a sértett hüvelyébe helyezni, a sértett azonban ellenállt, lábait összeszorította, s próbálta megrúgni a vádlottat. A vádlott kitartóan próbálkozott, míg végül sikerült a sértett hüvelyébe hatolnia, és a közösülést megkezdenie."

A támadáson kívül Palácsik védekezésére is kitér az irat.

„A sértett folyamatosan próbált szabadulni, ujjaival a vádlott szemét nyomta, és a lábszárát rugdosta. A sértett hátrálni kezdett, miközben továbbra is rugdosta és ütötte az őt követő vádlottat, akit egy ütéssel a fején eltalált. A vádlott, aki vasbetéttel ellátott orrú westerncsizmát viselt, erre egy ízben közepes erővel bal bokáján megrúgta, majd a tőle elforduló sértett hátába, derékmagasságban, közepes erővel belerúgott."

Damu Roland ügyvédje, dr. ifj. Mohácsi Ferenc szerint egy ilyen vádiratot be se lett volna szabad nyújtani a bíróságra.

 

- Elképesztő, hogy idáig jutott az ügy. Döbbenetes, hogy az irat szerint ügyfelem a vele szemben álló, nála magasabb, összeszorított combú Tímeával közösült. Tímea eltérő nyilatkozatai szerint az aktus egy percig, másszor fél percig, és van, hogy „két húzásig" tartott úgy, hogy közben félig kinyomta a krónikus szembetegségben szenvedő Roland szemét. A vasbetétes rúgás, amelynek nincs nyoma, már csak hab a tortán - mondta Mohácsi Ferenc, aki biztos benne, hogy a jövő héten kezdődő perben felmentik a színészt.

 

Forrás : Blikk / HÍR PORT 24

 

2011-06-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite