2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
ItthonDaróczi Dávid családjának közleménye: Nincs válasz a miértre

Daróczi Dávid családjának közleménye: Nincs válasz a miértre


Daróczi Dávid02Daróczi Dávid szerelme, családja, barátai közleményt adtak ki, amelyben azt írják, megértik, hogy mindenki azt szeretné tudni, hogy miért lett öngyilkos a volt kormányszóvivő, de nincsenek válaszaik, mert nincsenek válaszok. Az emlékezőket ma este nyolc órára a Parlament elé várják. Az MTI Országos Sajtószolgálatához eljuttatott közleményt szó szerint idézzük.


„Hiába is próbálnánk, nem tudjuk szavakba önteni azt, amit érzünk. A fájdalmat, amit Daróczi Dávid hiánya már most jelent nekünk: rokonainak, szerelmének, barátainak, szeretteinek, kollegáinak, ismerőseinek. Emlékezünk, érzéseinkkel küzdünk - és hallgatunk, mert a szavakat most nem találjuk. Gyászunk megoszthatatlanul a sajátunk.


Megértjük, hogy velünk együtt ismerősök és ismeretlenek kérdezik, miért dobta el magától az életét egy sikeres, tehetséges, ereje teljében lévő fiatalember. Van, akinek az a munkája, hogy ezt megkérdezze, sokakat, nagyon sokakat az együttérzés vezérel. Nincsenek válaszaink, mert nincsenek válaszok.
Sokan voltak mellette életében, volt, aki szerelemmel, voltak, akik barátként szerették. A küzdelmet befejezte, elment. Mi, akiket itt hagyott, akiknek nagyon hiányzik, reméljük, hogy háborgó lelke holtában nyugalmat talál.


Fájdalmunkban osztozó ismerősöket és ismeretleneket tisztelettel arra kérünk, az életére emlékezzenek. A sajtó érdeklődését megértve és elfogadva, újságíró kollégáink megértésében bízva kérjük, ne gyártsanak teóriákat, emlékezni segítsenek. Emlékezni a fiúra, a testvérre, a szerető társra, a barátra, a kollégára. Az emberre. Daróczi Dávid temetéséről családja később intézkedik.


Ma este nyolc órakor a Parlament előtt, a rakparton egy szál gyertyával várjuk azokat, akik szeretnének megemlékezni róla.


Daróczi Dávid szerelme, családja, barátai"

2010-04-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite