2019. június 26., szerda - János
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeDecember 3-án Nógrád Csillagai Finálé

December 3-án Nógrád Csillagai Finálé


December 3-án, szombaton 18 órakor kezdődik a Nógrád Csillagai tehetségkutató versenyének Fináléja. A négy finalista Molnár Melina, Oláh Gergő, Deák Lotti és Oláh O'light Tibor mellett fellépnek a már kiesett versenyzők is, valamint a Nógrád Csillagai színpadán fellép Kökény Attila 2010 férfihangja. Az est folyamán kiderül ki lesz Nógrád Megye legfényesebb csillaga.

ncsnegy


A Bátonyterenyei Városi Televízió idén ősszel indította el Nógrád Megye legnagyobb tehetségkutató versenyét a Nógrád Csillagait, amire a megye egész területéről jöttek versenyzők. A válogatásra 128 érkeztek a BTTV stúdiójába, ahonnan a zsűri csak 30 produkciót engedett be a középdöntőbe. Végül a középdöntőből 12 versenyző - Oláh Réka, Cseszták Sándor, Fehér Martin, Jónás Xénia, Horváth István, Kottán Kívüliek, Instant Solution, Horváth Adrián, Oláh Gergő, Deák Lotti, Molnár Melina, Oláh O'light Tibor - került be a döntőbe.


Most szombaton a négy finalista Molnár Melina, Oláh Gergő, Deák Lotti és Oláh O'light Tibor küzd meg a Nógrád Megye legfényesebb csillagának kitüntető címéért és az ezzel járó elismerésért, valamint a nyereményekért és a menedzsmenti szerződésért, melynek köszönhetően a nyertes szakmai karrierjét egy profi menedzsmenti iroda és szakmai team fogja segíteni. A menedzsmenti szerződés opcionálisan tartalmazz egy lemezszerződést is.


A műsor készítői szombat estére igazán sok látványosságot, meglepetés produkciókat, rengeteg show látvány elemet ígérnek. Az est folyamán a négy finalista mellett színpadra lépnek a már kiesett versenyzők, sőt a zsűri tagjai is készülnek egy meglepetés produkcióval, ráadásul extra sztárvendégként a Nógrád Csillagai színpadán fellép Kökény Attila is a Megasztár 5 finalistája, 2010 év férfi hangja. A show felvételének helyszínéül ezúton is a Petőfi Művelődési Ház (Bátonyterenye, Petőfi út 1.) ad otthont.

 

HÍR PORT24

2011-11-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite