2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
BulvárDecember havi horoszkóp

December havi horoszkóp


Mire számíthatnak a különféle csillagjegyek a karácsonyi időszakban és az év végén? Ha szeretné megtudni, olvassa el havi horoszkópunkat szerelemről, érzelmekről, egészségről és munkáról!

december

Kos
Nyugodt, de dolgos decemberre számíthat. Munkájában végre úgy érezheti, képességeinek megfelelő munkát kap. A múlt hónap utolsó pár hetének gyors tempója marad, de a hónap közepén végre megérkező pénzbeli jutalom feledteti a fáradtságot. A közeledő ünnepek ellenére óva intenénk a túlzott költekezéstől, annak ellenére, hogy anyagi helyzete a jövőben csak tovább fog javulni. Tartalékoljon, mert így nagyobb volumenű terveit is megvalósíthatja majd. Párkapcsolatában minden harmonikusan alakul, függetlenül attól, hogy épp kibontakozóban van vagy már régóta tart. A jelek szerint olyan partnere van, aki türelmesen támogatja karrierjében, és igyekszik mindent megtenni a harmonikus hátország megteremtéséért. Számíthat rá, és megoszthatja vele legbensőbb gondolatait is. Ráadásul be is kell lassan vallania magának: most erre van a legnagyobb szüksége, nem a lángoló szerelemre. Az egyetlen terület, ami megsínyli az év végi hajrát, az éppen a legfontosabb, az egészsége. Az utóbbi időben kissé meghízott, ez pedig a fáradtsággal vegyítve nem a legjobb párosítás. Akármennyire is kevés az ideje, legalább nagyobb sétákat iktasson be napirendjébe!


Bika
Fészekrakó hangulata felerősödik ebben a hónapban. Önt mindig magával ragadja a Karácsony hangulata, és ez most sincs másként. Azonban jobban tenné, ha gondolatait otthona csinosítgatásáról átterelné munkája és hivatalos ügyei intézésére. Legyen szemfülesebb, különben elhappolhatnak egy jó haszonnal kecsegtető munkát az orra elől, vagy meggyűlhet a baja a hivatalokkal! Szerelmi téren gazdag fantáziája érvényesül. De sajnos csak a fejében, mert amikor a tettekre kerülne sor, hirtelen rémülettel tölti el a megszokottól való eltérés gondolata. Hallgasson megérzéseire, és ne ragaszkodjon a már megszokotthoz. A légúti betegségek egyre másra megtalálják, hiába figyelmeztettük a megfelelő vitaminpótlásra. Valószínűleg nem dönti ágynak magas láz, de szinte folyamatosan náthával és köhögéssel küszködik majd. Látogassa meg orvosát mielőbb, ne próbálkozzon saját maga kezelésével!


Ikrek
Kalandos decemberre számíthat. Az év utolsó heteiben felhagy az önáltatással, és képes ismét csak a tényekre koncentrálni. Az elmúlt időszak fegyelmezett munkát követelt, de végre ténylegesen learathatja az erkölcsi és anyagi „babérokat". Ne szégyenlősködjön, ha öntömjénezésről van szó, de azért idegenekkel teli társasági összejöveteleken ne ezzel mutatkozzon be. Népszerű lesz e nélkül is, sőt, szinte vonzza majd az embereket éppen megnövekedett önbizalmának köszönhetően. Magánéletében az új kapcsolatoknak köszönhetően, olyasvalakivel ismerkedhet meg, aki felborzolja minden érzékszervét - attól függetlenül, hogy egyedülálló vagy partnerkapcsolatban él. Ha ez utóbbi igaz, akkor is hálás lesz az illetőnek, mert meglévő kapcsolatába visz új színt, és egyúttal feltölti energiával. Mivel rengeteg izgalom éri a hónap első felében, ne lepődjön meg, ha az ünnepekre jártányi ereje sem marad. Korábban nem tapasztalt módon élvezheti az otthon melegét, családja és barátai meghitt társaságát. Látogatásaik alkalmával meglepődve fogják tapasztalni nyugodtságát, majd valószínűleg rádöbbenek, hogy tulajdonképpen csupán folyamatosan az álom kerülgeti... Amikor csak teheti, aludjon, pihenjen sokat, mert a következő év elején szüksége lesz minden energiájára!


Rák
Legyen sokkal óvatosabb, amikor kinyitja a száját! Ha olyasvalakivel dolgozik együtt munkahelyén, akit a barátjának tekint, akkor se mondjon el neki mindent részletesen jelenlegi feladataival kapcsolatban. Óvatosan bánjon a szavakkal és kapcsolataival! Még az is előfordulhat, hogy csalódni fog régi ismerőseiben, és le kell építenie néhány barátságát, amelyek ahelyett, hogy előrevinnék, inkább visszarántják az életben. Partnerkapcsolatában is változásokra kell számítania, és e téren még inkább óva intjük a megfontolatlan döntésektől, pletykálástól. Szenvedélyes viszonyba bonyolódhat a hónap közepén, ám a végkifejlet nem kecsegtet semmi jóval. Mintha elvesztette volna ítélőképességét, és az érzések elhomályosítanák látását. December sokak számára a dőzsölésről szól, amikor egymást érik a vacsorameghívások, ahol jókat eszik-iszik az ember. Leginkább a Rák szülötte élvezi az ilyen helyzeteket, sajnos azonban, az egyik leghízékonyabb a zodiákusok közül. Szánjon rendszeresen időt nagy sétákra a friss levegőn, és tartson mértéket!


Oroszlán
Ez a hónap a szeretet mellett a fura találkozásokról szól majd. December elején egy váratlan esemény hatására rádöbben: hosszú ideje illúziókat kergetett. Hiba lenne ostoroznia magát, bárkivel előfordulhat, hogy túlzott optimizmusa naivitásba csap át. A helyzet nem menthetetlen, de állást kell foglalnia végre bizonyos dolgokban. Legyen bátor, ahogy azt az Állatok Királyától elvárják. Merész tetteit ne agyalja túl, ne várjon válaszokat, az idő dönt majd mindenről. Magánélete hasonlóan kaotikus lesz. Mindenképpen változás következik be érzelmi életében, de ez nem feltétlenül jelent rosszat. December elején kiábrándult lesz, és bár nehezen, de rádöbben saját magát csapta be ezen a téren is. Ne csüggedjen, mert néha földig kell rombolni mindent, hogy a helyébe valami szebb és jobb kerülhessen! Sokszor érzi majd úgy, hogy nem csak éjjel, de legszívesebben nappal is csak szunyókálna. Ez az állapot enyhe depressziója mellett a fényhiánynak is betudható. Azonban ha úgy érzi, semmi hasznosat nem tesz, és már olyan hétköznapi dolgokra is emlékeztetnie kell magát, mint az ajtó bezárása, forduljon inkább orvoshoz, mielőtt nagyobb baj történne!


Szűz
Legyen kicsit lazább, akkor magától jön majd a siker! Annyi mindent akar elvégezni az év utolsó hónapjában, hogy szabályosan belerokkan. A nagy nyomás hatására teljesen összezavarodik, és már arra sem emlékszik sokszor, mi lenne a következő lépés... Pedig, ha valaki, akkor egy Szűz-jegy szülötte, mindig tudja, hol tart a céljai megvalósításához szükséges tervében. Lépjen hátra pár lépést, és engedje el a feszültséget, ezzel együtt jó pár olyan dologtól is megszabadul majd, amivel teljesen feleslegesen foglalkozott. Magánéletében hasonló mélyponthoz érkezik. Hirtelen rádöbben, nem tudja, mit szeretne valójában partnerétől, ráadásul a legrosszabb módon kezelik mind a ketten ezt a helyzetet. Saját belső bizonytalanságát vetíti ki rá, ami hasonló érzéseket vált ki belőle is, mint ami Önben munkál. A sok feszültség nem tesz jót az egészségének sem. Igaz, hogy ilyen helyzetben teljesít a legjobban, de immunrendszere lassan tönkremegy. Ne lepődjön meg, ha légzőszervi betegségek döntik ágynak, és úgy begyullad a torka, hogy beszélni is alig bír. Törődjön többet az egészségével!

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg
Tegyen pontot folyamatban lévő ügyei végére! Rengeteg feladata van még decemberben, amit ha nem végez el, az újévben csúfosan visszaköszönnek. Vegye munkáját komolyabban, különben erkölcsileg és anyagilag egyaránt nagy veszteség érheti. Legyen lelkiismeretesebb, és vegye fel legoptimistább mosolyát, amikor elindul munkahelyére! Munkahelyi gondjait talán leginkább magánéleti hullámvölgyei befolyásolják. Úgy tűnik, tévhitben él, és száműznie kell lelkéből néhány illuzórikus elképzelést. Még az sem kizárt, hogyha párkapcsolatban él, különválnak partnerétől útjaik. Ha egyedül van, akkor éppen egyfajta lelki zárás szükséges ahhoz, hogy életébe ismét beköszöntsön a szerelem! Bármilyen nehéznek érzi majd sokszor a mindennapokat, tartson ki, hiszen ez az élet szükséges velejárója. A Mérleg-jegyűek hajlamosak az érzelmi evésre. Decemberben a hideg és a rosszkedv hatására jó pár plusz kilóval gazdagodhatnak. Figyeljen oda jobban túlsúlyára, mert mindig is nehezen tartotta be a diétát.


Skorpió

Legyen nyitott az új lehetőségekre! Valószínűleg éppen feljebb lép a ranglétrán, vagy teljesen új munkahelyen kell bizonyítania. Ne legyen rest tanulni, akár fiatalabb kollégáktól sem. Bennük még ott van az a tűz, ami megvédi őket a bajtól, és fel sem fogják sokszor a kockázat nagyságát. Persze nem erre a tulajdonságukra gondolunk, sokkal inkább arra, hogy az új dolgokra nyitottabbak, és másként közelítik meg a feladatokat, mint a tapasztaltabbak. Magánélete romokban hever - látszólag. Nincs ideje az érzelmekre, azonban Ön alapvetően szenvedélyes ember. Miközben lelkiismeret furdalja párja elhanyagolása miatt, ő türelmesen támogatni próbálja mindenben. Ha nincs még társa, lehetséges, hogy éppen egy céges bulin botlik bele. A hideg és a megterhelő munka ellenére Ön kirobbanó formában lesz. Ahhoz, hogy tartani tudja továbbra is a tempót, ne hanyagolja el a gyümölcsöket és a zöldségeket. Fogyasszon belőlük minél többet, például édesség helyett nassoljon belőlük.


Nyilas
A december egyértelműen a bizalomról szól majd. Munkahelyén új, gyümölcsöző kapcsolatokat szerezhet. Kedves személyisége és humora mindenkit lenyűgöz majd, és folyamatosan keresik társaságát, hiszen jókedve ragadós. Népszerűségének eleinte örül majd, de mire a karácsonyi szabadságoláshoz ér, örül partnere vagy szülei visszafogottabb társaságának. Legyen kitartó, mert anyagilag jó szériát foghat ki! Akad azonban olyan is, akit személyisége megtéveszt, és félreérti a helyzetet. Teremtsen egyértelmű szituációkat, és ha párkapcsolatban él, legyen őszinte otthon. Bizonyítsa be már a legelején, hogy nyílt lapokkal játszik, és lehet számítani Önre nehéz helyzetben. Úgy tűnik végre rászánta magát a mozgásra és a diétára. Legyen kivételesen következetes, és ne nagy svunggal vesse bele szervezetét az egészséges életmódba. Inkább tervszerűen cselekedjen, és ha teheti, hívja társnak valamelyik barátját, akiről tudja, hogy akkor is felrázza majd a tespedtségből, ha már feladná.


Bak
Adjon hangot gondolatainak és érzéseinek, hogy ne legyen védtelen! Most nagyon sebezhető, ami karrierjének és magánéletének sem tesz jót. Az őszinteségnek viszont olykor varázsereje van: ledönti a falakat Ön és a többi ember között. Ráadásul a Bak-jegy szülötte elég okos ahhoz, hogy miközben nyit a többi ember felé, nem szolgáltatja ki magát teljesen. Térjen vissza régi önmagához, legyen munkahelyén csapatjátékos, és ossza meg az ötleteit másokkal! Arra az esetre, ha kritika érné: tartsa észben, hogy a csapatmunkának épp az a lényege, hogy több ötletből születik meg egyetlen terv. A végén azonban a sikerből egyformán részesülhet! Függetlenül attól, hogy egyedülálló vagy párkapcsolatban él, most változás következik be szerelmi életében. Ne gondoljon szakításra! Lelki átalakulása egy sokkal bölcsebb személyiség irányába viszi. Eleinte fájdalmas lesz, de idővel azt veszi észre, hogy sikerül új vagy már meglévő partnerét közelebb engednie magához. Mivel sokat „rágódik" ebben a hónapban, számítson az ismételten jelentkező gyomorproblémákra. Ezt pedig sajnos csak még továbbronthatja, hogy ünnepekkor hirtelen nagyokat eszik, végigkóstolva a teljes menüt. Találja meg a középutat, de azért tartson otthon gyógyszert gyomorrontásra!


Vízöntő
Gondolkodjon, mielőtt tévútra vinnék érzései! Az év utolsó hónapjában úgy érezheti, csapdába esett, és képtelen menekülni. Szíve szerint maga mögött hagyna mindent, amit felépített jelenlegi életében, és ha úgy adódna, akár külföldre is elszegődne, csak ne lássa többet munkatársait, főnökét, partnerét... Ne legyen forrófejű, inkább tartson ki! Ha tovább akar lépni, jelenlegi helyén találja majd meg a lehetőség. De még az is előfordulhat, hogy a rengeteg határidős munka okozta feszültség miatt érzi most ilyen rosszul magát. Tartson ki, az év utolsó hete nagyon jónak ígérkezik a Vízöntő szülötteknek. Jelenlegi lelkiállapota magánéletének sem tesz jót, abszolút tévútra vezeti. Ha van párja, akkor is keres még valaki mást mellé; ha nincs, akkor folyamatosan olyan emberek iránt táplálhat gyengéd érzelmeket, akik már foglaltak vagy más ok miatt elérhetetlenek. Azt tanácsoljuk, amikor elhatalmasodik lelkén szabadságvágya, menjen ki a közeli parkba, és sétáljon egy nagyot, de ha mást nem, annyit igazán megtehet, hogy körbejárja a házat párszor... Valami feszültség-levezető mozgásformára mindenképpen szüksége van, különben esélyes, hogy a januárt betegágyban kezdi majd!


Halak

Az év végére lelassulnak mindennapjai. Ha már nincs annyi megoldandó feladat a munkahelyén, adja át magát a tervezgetés, a jövőépítés érzésének. Gondolatait kösse az a bizonyos nagy cél, amit régóta dédelget ugyan, de még kimondani se nagyon meri. Vegyen elő egy tiszta lapot, egy határidőnaplót, és lásson munkához! Így lekötheti kreatív energiáit, ráadásul hasznosan telnek napjai! Magánéletében is csendesebb napok várhatóak, ami szintén megijeszti majd először. Több oka van optimizmusra, mint hinné, hisz olyan párt talált, aki mellett lecsitulnak kedélyei, és kitisztulhat elméje. Azonban, ha unatkozáson kapná magukat, akkor szervezzen közös programot. Télen is rengeteg lehetőség van a kikapcsolódásra, éljen velük! Kicsattanó formáját próbálja megőrizni még több mozgással, zöldséggel és gyümölccsel. Ne feledje, hogy amikor a karácsonyi asztalhoz ül, mennyire hajlamos hirtelen nagyokat enni elrontva ezzel a gyomrát. Inkább egyen kisebb adagokat, és rágja meg jól a falatot, mielőtt lenyeli. Valószínűleg jut mindenkinek elég a finomságokból!

 

Forrás: EZO.TV/HÍR PORT24

 

2012-12-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite