2019. július 19., péntek - Emília
Keresés a tartalomban
BulvárDepressziójáról vallott a magyar énekesnő

Depressziójáról vallott a magyar énekesnő


Keresztes IldikóKeresztes Ildikó évekkel ezelőtt depresszióval küzdött, mára már teljesen meggyógyult, tele van energiával és boldog. A betegsége idején azonban nem volt minden ilyen felhőtlen - erről az időszakról vallott az énekesnő az egyik kereskedelmi televízió műsorában.


„Mire a bajommal pszichológushoz fordultam, addigra késő volt" - mesélte az énekesnő. „A depresszió ugyanis nehezen felismerhető, alattomos betegség. Először csak fáradékony lettem, akármennyit aludtam, sosem voltam kipihent, csak vonszoltam magam. Napról napra gyengébb lettem, sírógörcsök törtek rám, és amikor egy fellépésről hazafelé elgázoltam egy kutyát, végképp kiborultam, nem bírtam tovább tartani magam. A párom keresett nekem pszichológust, de mire hozzá kerültem, addigra már nem lehetett kommunikálni velem. Diagnosztizálta a depressziót, azt mondta, hogy ezen az állapoton már csak gyógyszerrel lehet változtatni, ezért elküldött pszichiáterhez" - emlékezett vissza Ildikó.


A pszichiáter gyógyszert írt fel az énekesnőnek, s azt közölték vele, hogy ezt a szert egy évig kell szednie. „Mivel nagyon félek a gyógyszerektől, attól, hogy rászokok, csak fél évig szedtem a gyógyszert, majd leszálltam róla. Amikor abbahagytam jól voltam, de utána romlott az állapotom, ekkor döntöttem úgy, hogy akkor orvosi utasításra, egy évig szedem a szert".


Keresztes Ildikó azt is elmondta, hogy a depresszióban az a legszörnyűbb, hogy az emberek nem tekintik betegségnek, azt hiszik, hogy aki ettől szenved, az csak hisztizik, jó dolgában nem tudja, mit csináljon. S mikor azt mondják az emberek, hogy szép és sikeres vagy, akkor, hogy lehetnél depressziós, az olaj a tűzre - nyilatkozta.


Az énekesnőnek sikerült meggyógyulni, tele van energiával és boldog, valamint a munkában is sikeres, néhány héttel ezelőtt jelent meg új lemeze.

2010-04-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite