2019. június 20., csütörtök - Rafael
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeDigitális vállalkozások Nógrádban

Digitális vállalkozások Nógrádban

 

A hazai kkv-k versenyképességének növelése, az új informatikai alkalmazások használatának ösztönzése érdekében rendezték meg a napokban a Modern Vállalkozások Programjának salgótarjáni állomását a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában.

digitális

Képünk illusztráció!


A hazai kis- és közepes vállalkozások jelenleg korlátozottan használják a korszerű informatikai megoldásokat, a cégvezetők jelentős arányban hiányos információkkal rendelkeznek az infokommunikációs technológiák vállalati felhasználásának lehetőségeiről és előnyeiről. A projekt eredményeképpen a programban résztvevő kkv-k versenytársaiknál hatékonyabban és eredményesebben működhetnek a hazai és külföldi piacokon. Tordai Péter, a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a Rádió Focus kérdésére elmondta: a program sikerességét jól alátámasztják a számok - úgy az országos, mint a Nógrád megyei érdeklődést tekintve.


Háromezer vállalkozásban határozták meg a célt országosan a program végére. Még két hónap van a lezárásig, de már háromezer vállalkozást sikerült bevonni a Vállalkozz digitálisan! rendszerébe. Nógrád megye is aktív volt: hat rendezvényt szerveztek meg, melyeken több száz megyei vállalkozás vett részt. Az eredmények önmagukért beszélnek: eddig 88 megyei vállalkozás kapta meg a Digitálisan Felkészült Vállalkozás címet, folyamatban van még 50 további minősítése.
A közel kétéves időtartamú program kifejezetten vidéki vállalkozások számára nyújt segítséget.


Forrás: radiofocus.hu

 

2017-03-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite