2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
BulvárDirk Gerkens az RTL Klub vezérigazgatója a legbefolyásosabb ember a médiában

Dirk Gerkens az RTL Klub vezérigazgatója a legbefolyásosabb ember a médiában


Ötödik alkalommal is Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója került a Marketing Media kommunikációs szaklap által összeállított, "Top 50 - A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban" lista élére.

dirk


A rangsort kedden, a Media Hungary konferencián mutatták be Siófokon. A második helyre Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója került, míg a harmadik Bayer József, az Axel Springer Budapest ügyvezető igazgatója lett. A rangsorban őt követi Somlói Zsolt, a Mindshare ügyvezetője, Vidus Gabriella, az RTL Klub kereskedelmi igazgatója és Mihók Attila, a Ringier Kiadó Kft. ügyvezetője. A hetedik helyre került Simicska Lajos, a Mahir Magyar Hirdető Zrt. vezérigazgatója, őt követi Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, Szabó György, a Sanoma Média Budapest vezérigazgatója, a tizedik pedig Németh Béla, az Initiative Media ügyvezető igazgatója.

Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke, aki tavaly az ötödik volt, idén a tizenegyedik helyre került, míg Belénessy Csaba, az MTI vezérigazgatója a huszonnegyedik a listán, tizennégy helyet előrelépve 2011-hez képest. Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója továbbra is a harminchetedik. A listán csökkent a médiában dolgozó szakemberek száma, míg a nagyvállalatoké, a hirdetőké növekedett. Az ügynökségi területen dolgozók száma változatlan maradt. Jelentősen rontott pozícióján Rákosi Tamás (IKO Productinon), aki a tavalyi harmadik helyről esett vissza a negyvenhetedikre, valamint Hivatal Péter, az MTG Metro Gratis Kft. vezérigazgatója, aki tizenhét helyet veszítve végzett a negyvenhatodik helyen.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

2012-05-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite