2019. március 21., csütörtök - Klaudia
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeDöbbenet! Gyerekek akartak kirabolni egy fiatalkorút Nógrád megyében

Döbbenet! Gyerekek akartak kirabolni egy fiatalkorút Nógrád megyében

 

Egy 21 éves férfi és két fiatalkorú, valamint gyermekkorú társa támadta meg a hazafelé siető sértettet, akitől megkísérelték elvenni a pénzét - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

rablas0204

Fotó: police.hu


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. február 2-án 21 óra 30 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Ecsegen egy fiút négy személy bántalmazott. A pásztói rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, melynek eredményeként a forrónyomos intézkedések során azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható H. Máté 21 éves, valamint 17, 15 és 13 éves társait.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 21 éves férfi és három társa 2016. február 2-án 19 óra 45 perckor az Ecseg községben a buszról leszálló fiatalkorú sértettet - aki gyalogosan otthonába indult - követték, egy árokba berántották és a nála lévő készpénz átadására kényszerítették. A sértett azt nem adta át, ezért a 15 éves gyanúsított többször megütötte, miközben dzsekije zsebéből együttesen megkísérelték a pénzét kivenni.


Egy közelben lakó férfi a sértett segítségére sietett és a személyeket cselekményük befejezésére szólította fel, akik a helyszínről elmenekültek. A rendőrök a 21 éves férfit és három társát a Pásztói Rendőrkapitányságra történő előállítását követően csoportosan elkövetett rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2016-02-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite