2019. július 24., szerda - Kinga, Kincső
Keresés a tartalomban
BulvárDöbbenet: Koncerten mutogatta volna meztelen testét a magyar színésznő!

Döbbenet: Koncerten mutogatta volna meztelen testét a magyar színésznő!


Szorcsik ViktóriaSzorcsik Viktória meglehetősen extrém módszerrel akarta felhívni magára a U2 frontemberének figyelmét. Szorcsik Viktória megdöbbentő vallomást tett a Tabu Tv kamerája előtt. A színésznő elárulta, hogy már időtlen idők óta vágyik egy szerenádra Bonótól, a U2 frontemberétől, akivel egyébként már majdnem közelebbi kapcsolatba is került, amikor egy óriási meztelen posztert akart megmutatni a zenésznek az egyik koncertjén.


Szorcsik Viki mindenképp fel akarta hívni magára a figyelmet kedvence, Bono koncertjén, és szerinte ebben semmi ciki nincs. "Mindenki azt gondol, amit akar, de én mindig őszinte vagyok. Tavaly kimentem egy U2 koncertre, és sikerült beállnom az első sorba. Úgy gondoltam, hogy muszáj valamivel felhívni magamra a figyelmet, ha már a puszta lényemmel nem sikerült. Én kivittem a Playboyban megjelent egyik fotómat, ami megvan óriásplakátban. Ez az egyik kedvenc képem, és arra gondoltam, hogy majd egy adott pillanatban ki fogom nyitni, és sikerül felhívni magamra a figyelmet, de végül csak a kezemben szorongattam" - árulta el az internetes sztártévének Szorcsik Viki, akinek bár nem sikerült felkeltenie Bono figyelmét, mégis bízik benne, hogy egyszer szerenádot ad majd neki a világhírű énekes.


"Egyetlen egy embertől biztosan szívesen fogadnék egy szerenádot, pedig nem más, mint Bono. Szerintem ez egy nagyon jó dolog lehet, és tényleg szíven üti az embert. Ilyenkor mindenki fontosnak érzi magát, de nálam még nem fordult elő" - vallotta be a színésznő.

2010-03-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite