2018. május 27., - Hella
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeDohányboltot akart kirabolni egy férfi Salgótarjánban

Dohányboltot akart kirabolni egy férfi Salgótarjánban

 

A salgótarjáni rendőrök az ismeretlen férfi azonosításához a lakosság segítségét kérik. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérlet gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

dohanyboltrablasnograd


A jelenlegi adatok alapján az eddig ismeretlen férfi 2018. május 16-án 5 óra 50 perc körül Salgótarjánban, az Ötvözetgyár úton lévő nemzeti dohányboltba az arcát eltakarva bement, majd egy szúró eszközzel megfenyegette az alkalmazottat és a készpénz átadására szólította fel. A férfi cselekményét követően elmenekült a helyszínről.


A 30-40 év közötti, 180 cm magas, vékony testalkatú férfi az elkövetéskor sötétkék színű cipzáros, kapucnis felsőt és sötét nadrágot és fekete színű cipőt viselt. Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített.


A bűncselekmény elkövetéséről, vagy annak részleteiről az alábbi képen látható, baseball sapkát viselő férfi is információval rendelkezhet.

dohanyboltrablasnograd1


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

Forrás: POLICE

 

2018-05-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite