2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeDóra Ottó: Székyné vádjai abszurdak, a Fidesz viselje méltósággal a salgótarjáni vereséget!

Dóra Ottó: Székyné vádjai abszurdak, a Fidesz viselje méltósággal a salgótarjáni vereséget!

A nyilvánosságban megjelent, a vasárnapi salgótarjáni önkormányzati választásokkal kapcsolatos fideszes vádak abszurdak és teljességgel megalapozatlanok. A törvényeket betartva, tiszta versenyben győztük le a Fideszt Salgótarjánban - mind a polgármester-választáson, mind az egyértelmű közgyűlési eredmény tekintetében.

doraottoegy


Nincs autóbuszunk, ezért nem is szállítottunk autóbusszal választókat; ha pedig - ahogyan Székyné állítja - bárhol meghaladta volna az érvényes leadott szavazatok számát az összeszámolt szavazatoké, úgy a végeredmény meghaladta volna a 100 százalékot. Hogy ez megtörtént-e, azt bárki ellenőrizheti az Nemmzeti Választási Bizottság honlapján. A többi vád is hasonlóan komolytalan.

 

Emlékeztetnem kell ugyanakkor arra, hogy a választás lebonyolításáért felelős választási iroda vezetője a jegyző, akinek munkáltatója a polgármester, azaz maga Székyné - abszurd vádjaival csak saját alkalmatlansági bizonyítványát állítja ki. A magam részéről ez az incidens is megerősíti azt a meggyőződésemet, hogy polgármesterként feladatom útját állni a város megosztásának: nincs bal- és jobboldali diák, beteg, vagy probléma: csak salgótarjáni közös feladataink vannak. Ezért ennek szellemében arra szólítom fel a helyi Fideszt: fogadja el és viselje méltósággal a salgótarjáni vereséget, mert az előttünk álló feladatok súlya ezt követeli meg minden felelős közszereplőtől.

 

Nógrád24

Témához kapcsolódó cikkünk:

Önkormányzat 2014 - Salgótarjánban újraszámlálást és új választást követel a Fidesz-KDNP>>>

2014-10-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite